Sony Ericsson esitteli Yendo with Walkman -musiikkipuhelimen

Matkapuhelinvalmistaja Sony Ericssonin musiikkipuhelinten sarja saa uutta puhtia ensimmäisen täysin kosketusnäyttöön tukeutuvan mallin myötä. Sony Ericsson Yendo with Walkman yhdistää musiikin, sosiaaliset palvelut ja kommunikoinnin yhteen laitteeseen.

Walkman-malliston perinteitä noudattaen Yendo sisältää tukun musiikkiin liittyviä toimintoja. Musiikkikappaleiden tunnistaminen onnistuu TrackID-sovelluksella, synkronointi hoidetaan Media Go -paketilla ja PlayNow-kaupasta voi ladata puhelimeen lisää musiikkia. Mukana on luonnollisesti myös Walkman-soitin, joka on päivitetty kosketusaikaan. Pakettia täydentämässä on 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.

Puhelimen käyttöliittymään mallia on otettu yhtiön Android-puhelimista. Navigointia helpottavat jokaiseen kulmaan sijoitetut kuvakkeet, joiden ansiosta laitteen käyttö onnistuu yhdellä kädellä. Puhelimella pääsee lisäksi käsiksi sosiaalisiin palveluihin kuten Facebookiin ja Twitteriin.

Sony Ericsson Yendo with Walkmanin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat EDGE, Bluetooth, FM-radio, kahden megapikselin kamera, microSD-muistikorttipaikka, 2,6 tuuman kosketusnäyttö (320 x 240 pikseliä) ja 720 megahertsin prosessori. Kooltaan se on 93,5 x 52 x 15,8 millimetriä ja painaa 81 grammaa.

Yendo with Walkman tulee myyntiin kolmannen vuosineljänneksen aikana väreinä musta, sininen, vihreä, oranssi, vaaleanpunainen, purppura, punainen, hopea, valkoinen ja keltainen.

7 kommenttia

  1. Muotoilultaan hieman samantyylinen ku Nokian X-sarjalaiset. Alkaa eri valmistajilla oleen puhelimia jo niin paljon, että pakostakin tulee yhdenmukaisia muiden mallien kanssa. 🙂

  2. ”Muotoilultaan hieman samantyylinen ku Nokian X-sarjalaiset.”

    Mutta huokuu kuvien perusteella ihan erilailla laatua ja tyylikkyyttä, mikä Nokian kötöstyksistä uupuu.

  3. Itsekkin olisin vähän sitä mieltä että nämä kapulat ovat melko S-E:lle ominaista designia. Tuon värityksen luulisi purevan kuluttajiin!

    Pitääköhän sitä mennä Ruotsin puolelle jotta saisi valikoida monesta Sony Ericssonista? Tietääkö kukaan hyvää S-E jällenmyyjää Suomessa?

    1. Sony centerit? Noissa oli ainakin pari vuotta sitten mukavan kattavat SE valikoimat. 🙂

Kommentointi on suljettu!