Samsungin Android-tabletin ominaisuudet levisivät verkkoon

Korealaisen Samsungin tulevan tabletin ominaisuudet vuotivat verkkoon. Valmistajan tiedetään työstävän markkinoille Android-pohjaista tablet-tietokonetta, joka saapuu myyntiin kolmannen vuosineljänneksen aikana. Yhtiö ei ole kuitenkaan virallisesti vahvistanut laitteen teknisiä tietoja.

Tuoreen huhun mukaan Galaxy Tab -nimeä kantava tabletti on varustettu Android 2.2 -alustalla, Swype-tekstinsyöttötekniikalla ja yhden gigahertsin ARM11-suorittimella. Kosketusnäyttö olisi tarkkuudeltaan 480 x 800 pikseliä ja aikaisempien tietojen perusteella kooltaan seitsemän tuumaa. Laitteen muita ominaisuuksia ovat huhun mukaan GPS, WiFi, Bluetooth ja kamera, joka napsii kuvia maksimissaan 2048 x 1536 pikselin tarkkuudella.

Tabletista löytynee lisäksi Samsungin oma TouchWiz 3.0 -käyttöliittymä. Se tuo mukanaan laajan tuen sosiaalisille palveluille ja muun muassa Galaxy S -puhelimesta tutun ulkoasun.

Lähde: Boy Genius Report

2 kommenttia

  1. Samsung näyttää plagioineen designin iPhonesta ja iPadista, mutta yhtä toimivia laitteita eivät pysty valmistamaan

  2. Voi sinua Pera Metsänenä sentään…ei sulla sitten mitään järkevää ollut sanottavaa!!

    Itse odotan kyllä innolla kyseistä laitetta ja annetaan arviot sitten kun sitä on päässyt näpretelemään…tuossahan on myös 3G ja eräiden huhujen mukaan myös itse puhelin ominaisuus 😀

Kommentointi on suljettu!