Tältä näyttää T-Mobile G2

Operaattori T-Mobile avasi vastikään sivuston tulevaa T-Mobile G2 -puhelintaan varten. Kyseessä on seuraaja maailman ensimmäiselle Android-puhelimelle, joka saapui markkinoille vuoden 2008 viimeisellä neljänneksellä. Teleoperaattori ei vielä paljastanut kuitenkaan kuvaa itse laitteesta eikä suostunut kertomaan sen ominaisuuksia.

Uutukaisen tiedot alkavat tuoreiden vuotojen myötä kuitenkin tarkentua. Puhelin on mitä todennäköisimmin aikaisemmin verkossa HTC Vision -nimellä kulkenut malli, joka saa T-Mobilen valikoimissa nimen G2. Näihin tietoihin perustuen T-Mobile G1:n seuraajasta löytynee ainakin 3,7 tuuman WVGA-kosketusnäyttö ja yhden gigahertsin suoritin. Kuvista selviää, että mukana on lisäksi kuvausvalo.

Näppäimistö puhelimessa toimii perinteisen liukurakenteen sijaan nostomekanismilla. Luvassa ei ole kuitenkaan niin sanottua kallistettavaa näyttöä, vaikka kuvista voisikin ehkä toisin päätellä.

Lähde: Engadget

3 kommenttia

  1. Rumalta näyttää ihan niinkuin ensimmäinenkin. Uus on jopa rumempi 😛

    1. No onhan tuo nyt paremman näköinen kuin se ensimmäinen monsteri 😀 Hiukan tylsän oloinenhan tuo on mutta ainakin näppis on sen näköinen kuin pitäisi. Ehkäpä tätä myydään uloskantohintaan.

      1. Ite kyl sanoisin et viel rumempi, hyh. Edellisessä oli asennetta 🙂

Kommentointi on suljettu!