Huomenna julkistettavan Galaxy S III Minin kuva ja ominaisuudet vuotivat verkkoon

Korealainen Samsung tulee huomenna laajentamaan jälleen Android-mallistoaan uudella jäsenellä. Yhtiön johtoportaasta on vahvistettu, että tulossa on kutistettu versio Samsungin lippulaivasta, Galaxy S III:sta.

Uutuuden ominaisuuksia tai kuvia valmistaja ei ole vielä virallistanut. Verkkoon on nyt kuitenkin levinnyt varsin uskottavan näköinen kuva oletettavasti Galaxy S III Mini -nimeä kantavasta puhelimesta kattavan ominaisuuslistan kera. Kyseessä on keskitason Android-puhelin, jos tietoihin on luottaminen.

Muotoilullisesti uutuus on lähes identtinen isoveljensä kanssa. Kooltaan se on kuitenkin vain 121,55 x 62,95 x 9,85 millimetriä, kun Galaxy S III:n vastaavat mitat ovat 136,6 x 70,6 x 8,6 millimetriä.

Ominaisuuksiltaan Galaxy S III Mini ei pysty vastaamaan esikuvalleen. Sisällä hyrrää gigahertsin STE U8420 -tuplaydinsuoritin ja RAM-käyttömuistia löytyy gigatavun verran. Kosketusnäyttö on neljä tuumaa ja tarkkuudeltaan 800 x 480 pikseliä. Kamerassa on megapikseleitä viisi, tallennustilaa löytyy 16 gigatavua ja yhteysominaisuuksiin lukeutuvat Bluetooth 4.0, NFC, WiFi ja HSPA. Puhelin pyörittää Androidin tuoreinta versiota, eli 4.1 Jelly Bean -julkaisua.

Hinnan arvellaan asettuvan 550 dollarin tuntumaan, eli noin 430 euroon.

Lähde: Phone Arena

7 kommenttia

 1. Ihan ok, jos ”kilpailee” Mini2/Gio tai vähän parempi- sarjassa. Muuten tuo on väliiinputoaja. Ja onhan tuo Samsungin muotoilu mennut liioitelluksi (minun mielestäni). Nuo eivät ole enää ollenkaan hienoja.

 2. Odotin, että ois ollu about S3 tasonen, mutta huomattavasti pienemmällä näytöllä. Noi speksit + hinta on aika takuuvarma floppi.

 3. Galaxy S:n JellyBean versio siis julkaistaan viimeinkin 😀
  Specsit todella lähellä alkuperäistä ässää mutta s3:n muotoilulla.

 4. ^öö ainut mikä tos on s:n kanssa samaa, niin näyttö ja kamera…

 5. Näytön tarkkuus on todella naurettava veto! 😀
  S3 on muutenkin ruma ettei kiinnosta…

 6. Hinnoittelu tulee olemaan varsin kilpailukykyinen eli suositushinta on 429 euroa,joten…
  ei mikään huono puhelin silti.
  Varmasti tulee menemään kaupaksi paremmin,kuin Nokian vastaavan tason Lumia malli!. 😉

Kommentointi on suljettu!