Kuvissa Verizonille sidottu Nokia Lumia 822

Nokia yrittää valloittaa asiakkaiden sydämet joulumarkkinoilla usean operaattorin voimin. Alussa vaikutti siltä, että vain AT&T tulee myymään Nokian uusia Windows Phone -puhelimia, mutta sitten valmistaja meni ja julkaisi Lumia 810:n T-Mobille. Lisää on luvassa, sillä myös Verizon on saamassa oman mallinsa, joka huhujen mukaan on nimeltään Lumia 822.

Nimi antaa ymmärtää, että puhelimen ominaisuudet tulevat pitkälti mukailemaan Lumia 820 -mallia. Muotoilu on kuitenkin erilainen ja sen voisi ehkä kuvailla ottavan mallia hieman Lumia 710:stä, joskin uutuuden muodot ovat aavistuksen sulavammat.

Nokia Lumia 822:n ominaisuuksiin voidaan olettaa kuuluvan 4,3 tuuman WVGA-kosketusnäytön, kahdeksan megapikselin kameran ja 1,5 gigahertsin tuplaydinsuorittimen. Sen virallinen julkistaminen tapahtunee lähiviikkojen aikana.

Lähde: Engadget

7 kommenttia

  1. Ei tässä huhuja tarvitse seurata, kun tuo julkaistiin pari päivää sitten…

    1. Näinkö? Voit varmaan sitten linkittää tähän virallisen lehdistötiedotteen tai valmistajan/operaattorin tuotesivun? 😉

  2. Jännä kyllä miten tällaiset saippualaatikot menestyvät jenkeissä. Tai ainakin ajatellaan niiden menestyvän. Välillä tuntuu että muovisuuden ja ruutuja ympäröivien reunuksien vihaamien on eurooppalaisten hommaa.

Kommentointi on suljettu!