Ensimmäiset Nokia 6 -livekuvat julki: tältä uuden sukupolven Android-Nokia näyttää

Viime yönä tapahtui jotain mitä monet ovat odottaneet pitkään. Suomalainen HMD Global Oy julkaisi nimittäin ensimmäisen uuden sukupolven Nokia-älypuhelimen, joka perustuu Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmään. Puhelin on toistaiseksi tulossa myyntiin ainoastaan Kiinassa, mutta HMD lupaa julkistaa lisää Nokia-puhelimia Android-alustalla vuoden 2017 alkupuoliskon aikana. Toivon mukaan osa niistä saapuu myös Suomeen.

Nyt verkkoon on ilmestynyt ensimmäisiä livekuvia HMD:n Nokia 6 -puhelimesta. Kuvista saa hieman paremman käsityksen siitä, miltä laite näyttää todellisuudessa. Viimeisen päälle ”kiillotetut” lehdistökuvat antavat usein erilaisen kuvan laitteesta, kuin mitä se todellisuudessa on. Kuvissa vaikuttaisi esiintyvän myös puhelimen myyntipakkaus.

Nokia 6:n keskeisimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 5,5 tuuman kosketusnäyttö, Snapdragon 430 -järjestelmäpiiri, neljä gigatavua RAM-käyttömuistia, 64 gigatavua tallennustilaa sekä 16 megapikselin takakamera.

Nokia 6 saapuu Kiinan markkinoille alkuvuoden aika JD.com-verkkosivuston kautta. Sen hinta euroiksi käännettynä on noin 235 euroa.

Tech Updates, Nokia 6 Android Smartphone Photo Gallery

3 kommenttia

  1. Hienoa! Toivottavasti pian tulee myyntiin täälläkin niin saa uusia puhelimen.

  2. Eikös tämän Nokia 6:n suunnitelijat ole suomalaisia? Miksi Suomi ei taaskaan ole ensimmäisten joukossa puhelinta julkistettaessa. Juu, kinukkilassa tietty suuurin asiakaskunta. Mutta pikkuisen isänmaan kunnioitusta voisi olla. Pitänee hankkia kakkospuhelimeksi iPhone seiska plussani rinnalle käsilaukun lokeroon.

    1. Eihän tuota välttämättä ikinä ole tarkoituskaan myydä kuin Kiinassa. 6 muuta malliahan julkistetaan myöhemmin. Se että ensin julkistus Kiinassa liittynee helmikuun uuteenvuoteen mikä vastaa meidän joulumarkkinaamme. Neljä vuotta ollut itselläni entinen Nokia käytössä niin voisi uusia vaikka ihan hyvin vielä akkukin toimii.

Kommentointi on suljettu!