Ensimmäinen Palm Pre arvostelu: WebOS on mainio, näppäimistö liian pieni

Arvostettu matkapuhelinsivusto The Boy Genius Report on julkaissut ensimmäisten joukossa kattavan arvostelun 6. kesäkuuta Yhdysvalloissa kauppoihin saapuvasta Palm Pre -älypuhelimesta. Testissä käsitellään muun muassa laitteen näyttöä, näppäimistöä ja luonnollisesti sen WebOS-käyttöjärjestelmää. Mukana on myös useita kuvia itse laitteesta ja sen käyttöliittymästä.

The Boy Genius Report kehuu erityisesti uutukaisen näyttöä ja WebOS-käyttöliittymää, jota kuvaillaan täysin uniikiksi markkinoilla. 3,1 tuuman näyttöä sanotaan sopivan kokoiseksi, ei liian isoksi eikä liian pieneksi.

Moitteita Pre saa näppäimistön osalta. Kirjaimet ovat arvostelijan mukaan liian pienet ja niiden välissä ei ole tarpeeksi tilaa, jotta ne erottuisivat toisistaan kunnolla. Näppäimistöä käytettäessä painaa helposti kolmea tai jopa neljää näppäintä kerralla.

Arvostelu on luettavissa kokonaisuudessaan täällä.

3 kommenttia

  1. Tulis Suomeen, tulis Suomeen, tulis Suomeen pian.

  2. Tulee suomeen ehkä ennen 2010. Viimeistään 2010 keväällä.

Kommentointi on suljettu!