LG:n uudessa Black Label -puhelimessa on neljän tuuman kosketusnäyttö

Viime viikolla LG julkaisi kiusoittelukuvia tulevasta Black Label -kosketusnäyttöpuhelimesta. Kuvat eivät kertoneet vielä kovinkaan paljon uutuuspuhelimesta, mutta nyt nettiin levinnyt video LG:n tulevasta kosketusnäyttöpuhelimesta paljastaakin jo huomattavasti enemmän sen ominaisuuksista.

Videon perusteella vaikuttaa siltä, että korealaisvalmistaja työstää markkinoille todellista huippumallia sekä ominaisuuksiltaan että käyttöliittymältään. Puhelimen varustukseen kuuluvat nimittäin HSDPA 7,2 Mbps, WiFi, A-GPS, monikosketustuki ja kamera, jonka ominaisuuksia ei vielä tiedetä.

Uutuusmallin kaikkein kiinnostavin ominaisuus on kuitenkin sen näyttö, joka on kooltaan huimat neljä tuumaa. Kuvasuhteeltaan näyttö on 21:9, joka on vielä erittäin harvinainen kuluttajatuotteissa. Kuvasuhdetta käytetään kuitenkin paljon elokuvissa. Näytön resoluutioksi huhutaan 800 x 345 pikseliä.

Muotoilultaan uusi Black Label -puhelin on yksinkertaisen tyylikäs. Se on väritykseltään lähes kokomusta ja sen näyttö on suojattu naarmunkestävällä lasilla. Puhelimen käyttöliittymään viitataan videossa nimellä Active Flash UI, joka näyttää ensisilmäyksellä erittäin mielenkiintoiselta.

Puhelimen lopullinen mallinimi on edelleen hieman arvoitus. Tällä hetkellä uutuuteen viitataan nimellä LG Chocolate BL40. Puhelimen lopullisen julkistuksen pitäisi tapahtua tämän vuoden aikana, ilmeisesti ensi kuussa.

Lähde: UnwiredView

2 kommenttia

  1. Moro,

    Ei taida toimia youtube-linkki videossa.
    ”Video removed by user”

    1. Kiitos huomautuksesta! Asia korjattu ja videon pitäisi jälleen toimia 🙂

Kommentointi on suljettu!