Tässäkö ovat Microsoftin huhutut puhelimet?

Microsoft puhelimet

Microsoftin huhuttu Pink-puhelinprojekti nousi pidemmän hiljaiselon jälkeen taas pinnalle muutama päivä sitten. Viimeisin huhu väittää, että matkapuhelinmarkkinoilla aiemmin ohjelmistopuolella toiminut Microsoft olisi tuomassa kaksi omaa älypuhelinta, jotka työstettäisiin yhteistyössä Sharpin ja Dangerin kanssa. Puhelimet tulisivat mitä ilmeisemmin perustumaan tulevaan Windows Mobile 7 -järjestelmään, joten niitä ei kannata odottaa markkinoille aivan heti.

Nyt verkossa leviää jo ensimmäiset kuvat väitetyistä puhelimista, jotka tunnetaan huhuissa koodinimillä Turtle ja Pure. Aiempien tietojen mukaisesti molemmat mallit ovat liukukansirakenteeseen luottavia puhelimia.

Molemmat malleista näyttävät kuvien perusteella enemmän nuorisopuhelimilta, kuin huippumalleilta. Se saakin epäilemään niiden oikeellisuutta. Joka tapauksessa, Pure vaikuttaa olevan perinteinen sivusta esiin liukuvalla näppäimistöllä varustettu kosketusnäyttöpuhelin. Turtle on sen sijaan pyöreitä linjoja noudatteleva, Pretä etäisesti muistuttava, QWERTY-puhelin.

Puhelimista odotetaan myös löytyvän tiivis Zune-integrointi ja mahdollisesti tuki mediasoittimen hiljattain esitellylle ohjelmistokaupalle. Uutuuksien esittelyn odotetaan tapahtuvan mahdollisesti jo tammikuussa pidettävässä CES-tapahtumassa. Aika näyttää, onko huhussa mitään perää.

Lähde: Gizmodo

2 kommenttia

  1. Kuvien perusteella nuo näyttävät mielestäni hieman lelumaisilta verrattuna eri valmistajien nykyisiin sliipattuihin ja vaikuttaviin malleihin. Tietenkin nämä kun ovat vain ”väitettyjä” malleja, niin huono mennä sanomaan muotoilusta, ominaisuuksista puhumattakaan.

    IT- ja mediauutiset kootusti:
    http://kookas.fi/news/76

  2. Ähh, taas nämä MS-puhelimet ovat pinnalla. Toivottavasti ei ole tulossa! En kaipaa Microsoftilta rautaa. Tämä yritys oli Greenpeacen ympäristöystävällisyysvertailun toiseksi huonoin elektroniikkavalmistaja (Greenpeace, 7/2008). Myöskään yrityksen käyttöjärjestelmät ei vakuuta, Windows on uskomatonta kuraa bugeineen, huonon tietoturvan ja käytettävyyden vuoksi.

Kommentointi on suljettu!