MobiiliBlogin videotestissä TVkaistan Android-sovellus

Ajoittain televisioyhtiöiden hampaissa ollut TVkaista-palvelu on nyt saatavilla Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettuihin puhelimiin. Aikaisemmin palvelusta ovat jo voineet nauttia iPhone-käyttäjät, mutta aivan hiljattain tuki laajeni Android-järjestelmän 2.1- ja 2.2-versioilla varustettuihin älypuhelimiin.

TVkaista on palvelu, joka tallentaa automaattisesti 12 kanavalta (YLE TV1, TV2, Teema, FST5, MTV3, Nelonen, Sub, Jim, The Voice / TV Viisi, 4 Sport, Liv ja SuomiTV) kaikki TV-ohjelmat. Palvelusta käyttäjä voi katsoa itseään kiinnostavat ohjelmat parhaaksi katsomanaan ajankohtana. Käytössä tulee olla vähintään 300 kbps:n yhteys, jotta ohjelmien katselu on mahdollista. Matkapuhelinkäyttäjille tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että käytössä tulee olla 3G-yhteys.

MobiiliBlogi testasi uuden sovelluksen ja kuvasi aiheesta videon. Mukavia katseluhetkiä!

11 kommenttia

 1. Niin siis kyseessä on maksullinen palvelu, siitä olisi voinut mainita jo tekstissä. Sovellus sanoo että 12e saa 28 päivää käyttöaikaa palveluun ja itse sovelluksen, pyytääkö sovellus lisä rahaa 28 päivän jälkeen? Ei pahemmin innosta kokeilemaan..

 2. Minusta tuo vaikuttaa varsin käyttökelpoiselta mahdollisuudelta – saa uutimet ja ajanviihdettä itselleen sopivana aikana. Tosi hieno juttu! Voi MeeGO!
  Mainittiinko hinta? – käyttö kun on sittenkin satunnaista

 3. ja kun noin hienosti näytti toimivan, niin toimiihan se liikkuvassakin yhteydessä, jos ei vaikka aina itse ajaiskaan.

 4. Juutuuppi sylkäisi tämän videon silmille randomina aamulla, ja mieleen juolahti juurikin sama kysymys mitä ylempänä ihmetellään.

  Harmi että pyytävät maksua tuosta, netistä voi striimata kaikenlaisia kanavia kun vain tietää paikat. Ei tietenkään mitään ämteevee kolmosta… Itsellä lähinnä kokemusta Maemon mediaplayerilla streamaamisesta, mutta hoituneehan tuo varmaan ainakin Androidissa?

 5. TVkaistaa voi kokeilla ilmaiseksi kaksi viikkoa osoitteessa http://www.tvkaista.fi

  Kun ilmaiskäytön on käyttänyt loppuun, tai tuon Android-sovelluksen mukana tulevan kuukauden, voi lisäaikaa tilata haluamansa määrän, aina kolmesta päivästa kahteen vuoteen. Käyttö on edullista, halvimmillaan 7,50 euroa kuukaudessa pitkäaikaistilauksella.

  Lisätietoja TVkaistan sivuilta tai asiakaspalvelu@tvkaista.fi

 6. Itse olen käyttänyt TVKaistan mobiilisivua ByteTornado -sovelluksella. Toimii melkolailla ihan yhtä hyvin. Sovelluksen hinta tuntuu suolaiselta, vaikka kuitenkin maksan n. 100 eur vuoden käyttöoikeudesta. Palvelusta jo maksaville käyttäjäille tämä pitäisi tarjota ilmaiseksi.

 7. Muka ilmaiset kaksi viikkoa..ennen sovelluksen käyttöä pitää lähettää 12e teksiviesti! Ei näin..

 8. Mobiiliblogin sisällön uskottavuus ottaa nyt pahasti osumaa. Teemu promoaa tuotteita selkeästi rahaa vastaan mainitsematta että kyseessä on ostettu mielipide, puhutaan Mobiiliblogin videokatsauksesta vaikka kyseessä on mainos. Videossa kuitataan todella epäselvästi tuo hinta ”palvelu luonnollisesti maksaa jonkin verran”. Suoraan sanottuna se olisi mennyt näin: ”Järkevin vaihtoehto maksaa 179€ ja se sitoo ostajan maksuihin kahdeksi vuodeksi.” Ja tämä ”itse sovellus on ilmainen” on aika ympäripyöreetä kanssa, eihän sillä tee mitään jos ei ole heti valmis maksamaan rahaa?!

  1. Rahaa vastaan? Yhtään juttua en tähän blogiin ole tehnyt maksua vastaan. Se on fakta. Toki sain muutaman kuukauden mittaisen käyttöoikeuden palveluun, jotta sen testaaminen onnistuu.

   Aika selkesti kerron videolla että kyseessä on maksullinen palvelu. En nähnyt järkeväksi ruveta luettelemaan eri maksuvaihtoehtoja. Siksi laitoin mukaan osoitteen palvelun kotisivulle myös videoon.

 9. Sitten kun vielä saisivat tarjolle Galaxy S:lle parasta mahdollista kuvanlaatua streamina niin voisihan tuota kuvitella käyttävänsä. Nykyinen 3Gstream-laatu ei päätä huimaa, tämä kun tuli todettua tvkaista facebook-tiliini liitettynä eikä taida 3Gstream tulla yhtään parempana Android-sovelluksen kauttakaan, vai?

Kommentointi on suljettu!