Kotimainen Angry Birds -peli nyt ilmaiseksi Android-puhelimiin

Applen iPhonella suurta menestystä niittänyt kotimaisen Rovio-pelitalon kehittämä Angry Birds on saapunut beta-vaiheen jälkeen kokoversion muodossa Android-alustalle. Mielenkiintoiseksi julkaisun tekee Rovion päätös tuoda kokoversio Androidilla käyttäjien saataville täysin ilmaiseksi. iPhone-versio maksaa 0,79 euroa, mutta tarjolla on myös karsittu ilmaisversio.

Angry Birds onnistuu yksinkertaisuudellaan ja värikkäällä pelimaailmallaan koukuttamaan mobiilipelaajat sen pariin. Pelaajan tehtävänä on tuhota suojiin linnoittautuneet vihreä siat ampumalla eri ominaisuuksilla varustettuja lintuja niitä kohti. Yksinkertaisuutensa ansiosta Angry Birds tarjoaa loistavaa ajanvietettä viiden minuutin vedoista pidempiä pelisessioita unohtamatta.

Rovio ei ole ilmoittanut, onko Angry Birdsin Android-version tarkoitus pysyä jatkossakin ilmaisena. Kyseessä saattaa olla promootiotarjous, joten peli kannattaa käydä poimimassa Android Market -ohjelmistokaupasta talteen mahdollisimman pian.

Lähde: Mashable

4 kommenttia

  1. Tuo on ilmainen ihan siksi, että siinä on mainokset.

    1. Totta. Mutta ei kovin ärsyttävästi ole aseteltu noi mainokset, mua ei ainakaan haitannut. Ehdottoman mukava peli 🙂

  2. Upeeta että päättivät tehdä tästä ilmasen, pääsee useampi nauttimaan laadukkaasta suomalaisten kehittämästä pelistä. 🙂

  3. Tulisipa vielä maksullinen ja mainokseton versio! Silloin kaikki pääsisivät nauttimaan pelistä, mutta ei olisi pakko katsella mainoksia. Itseäni mainokset ärsyttää sen verran, että maksaisin pelistä mielelläni jos pääsisin niistä eroon!

Kommentointi on suljettu!