Video: LG Optimus 2X:n HDMI-ulostulo vakuuttaa

Matkapuhelinten liitettävyys suurempaan näyttöruutuun ominaisuuksien hallintaa varten on nousemassa tehojen ja toimintojen kasvaessa aikaisempaa keskeisempään rooliin. Useat huippumallit sisältävät jo HDMI-liitännän, jolla luuri voidaan kytkeä helposti esimerkiksi televisioon. Eräs tällainen luuri on LG Optimus 2X, jonka HDMI-ulostulon toimivuutta päästään ihailemaan juttumme loppuun liitetyllä videolla.

Korealaisvalmistajan uutukaisessa HDMI:n kautta puhelimen toimintojen hallinta television kautta on vaivatonta. Se ei ole pelkästään elokuvien katselua varten, vaan käytännössä kaikkia puhelimen sovelluksia voidaan hallita suurelta ruudulta. Se mahdollistaa muun muassa pelaamisen, joka nostaa mobiilipelien viihdyttävyyden aivan uudelle tasolle.

LG Optimus 2X on Android 2.2 -pohjainen NVIDIA Tegra 2 -piirisarjaan pohjautuva kosketusnäyttöpuhelin, jonka sisällä jyllää yhden gigahertsin tuplaydinsuoritin. Lippulaivan tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat myös neljän tuuman näyttö, kahdeksan gigatavun sisäinen tallennustila ja kahdeksan megapikselin kamera, joka yltää 1080p-tason videotallennukseen.

Puhelimen odotetaan saapuvan myös Suomeen alkukevään aikana. Verkkokauppa.com on aloittanut luurin ennakkotilaukset 599,90 euron hintaan, mutta ei osaa vielä kertoa laitteen saatavuudesta mitään tarkempaa.

Lähde: DailyMobile

4 kommenttia

    1. Ja siitä syystä mikään muu puhelin ei voi/saa pystyä siihen? Vai mikä tässä nyt oli se pointti?

      1. Että muut on tässä ominaisuudessa jäljessä, mutta N8 ei mene hyvin kaupaksi synmbianin takia.

  1. Ei tuo kyllä vakuta tuon .mkv toiston kanssa.. N8 pystyy parempaan.

Kommentointi on suljettu!