Samsungin tabletti sai Android 3.0:n ja kasvoi kooltaan: Galaxy Tab 10,1

Samsungin Galaxy Tab -tuoteperhe laajenee uudella jäsenellä, kun valmistaja tuo markkinoille kesäkuussa Android 3.0:aan pohjautuvan Galaxy Tab 10,1 -kosketusnäyttölaitteen (P7100). Se sisältää gigahertsin tuplaydinsuorittimen ja 10,1 tuuman kosketusnäytön, jonka tarkkuus yltää 1280 x 800 pikseliin. Laite tulee kilpailemaan asiakkaista Motorola Xoomin kanssa, joka sijoittuu Galaxy Tab 10,1:n kanssa samaan kokoluokkaan.

Korealaisvalmistajan mukaan Galaxy Tab 10,1 sopii mitä mainioimmin lukemiseen, HD-videoiden katseluun ja verkkosurffailuun. Se soveltuu mukana kuljetettavaksi, sillä WiFi-yhteyden lisäksi siinä on sisäänrakennettu 3G-modeemi, joka tekee tabletin hyödyntämisestä kodin ja toimiston ulkopuolella helppoa. Uutukaista voidaan pitää myös kohtalaisen kevyenä, sillä se painaa 599 grammaa. Esimerkiksi samaan kategoriaan sijoittuva Motorola Xoom painaa 730 grammaa.

Osana uutuuslaitteen varustusta ovat niin ikään HSPA+, kahdeksan megapikselin kamera LED-salamalla, kahden megapikselin web-kamera, 1080p-videokuvaus, USB 2.0, Bluetooth 2.1, gyroskooppi, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ja 16 tai 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Samsung Galaxy Tab 10,1:n viralliset mitat ovat 246,2 x 170,4 x 10,9 millimetriä. Sen sisuksissa on 6860 mAh:n akku.

Lähde: Android and Me

7 kommenttia

  1. Sampan virallisessa lehdistötiedotteessa mainitaan ainakin USB 2.0. Näin ollen sen uskoisin laitteesta löytyvän. 🙂

   1. jaa, on siellä pieni korjaus:
    Note: Excuse where we say in the video that other Honeycomb tablets don’t have USB ports — that’s not true, the Xoom has one. We were high on jet leg.

 1. Nojoo näyttää kyllä komealta, ja varmasti 10″ menee siinä missä vanhan 7″.

  Mikä kuitenkin on se eron tekevä ominaisuus tässä laitteessa verrattuna kilpaileviin Android -tabletteihin?

 2. Tietääkö kukaan,että onko tähän tulossa vakio-ohjelmistoksi (sovellus) myöskin Skype?.
  Ilmeisesti sis.rak.mikrofoni löytyy myös?.

  1. Skypenhän saa ladattua Android-marketista. 🙂 Siinä ei vielä ole kaiketi videopuheluita, mutta sen ominaisuuden pitäisi kai olla tulossa ihan tässä lähiaikoina.

Kommentointi on suljettu!