Nokia 808 PureView pian myyntiin, ihastele uusia kuvia

Matkapuhelinvalmistaja Nokia on tänään ilmoittanut, että sen 41 megapikselin kameralla varustettu Nokia 808 PureView -puhelin saapuu markkinoille toukokuussa. Ensimmäisenä uutuuden saavat Venäjä ja Intia, mutta pian laite rantautuu myös muualle päin maailmaa. Nokia kertoi laitteen verottomaksi suositushinnaksi helmikuussa 450 euroa.

Nokia on samalla julkaissut sarjan uusia kuvia, jotka on tietenkin napsittu kehuja keränneellä kameralla. Muutamia kuvia löydät alta. Lisää ihasteltavaa löytyy Nokian Flickr-sivulta.

Nokia 808 PureView on Symbian Belle FP1 -pohjainen puhelin, jonka toimintoja hallintaan neljän tuuman kosketusnäytöltä. Sen ominaisuuksiin kuuluvat HSPA, WLAN b/g/n, Bluetooth 3.0, A-GPS, HDMI, USB OTG, 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa ja microSD-muistikorttipaikka. Tehoista vastaavat 1,3 gigahertsin suoritin ja 512 MB:tä RAM-käyttömuistia.

Lähde: Nokia Conversations

7 kommenttia

 1. miksi ihmeessä piti taas muotoilla tuo sairas ”kamerakasvain” puhelimen laitaan.
  Olis vaan reilusti tehty kokonaan ton kameraosion paksuinen ja ristitty vaikka puhelinkameraksi. (ei taida muilla ollakaan moista mallistossa.)
  Tuo möykky on niinku joku tauti, joka on kasvanu kojeen sisällä ja nyt paisuu ulos kuorista.
  Haluttais ostaa, mut tuo muotoilu on iha p…..stä.

  1. Samaa ajattelin itsekin ensimmäisen kerran kun puhelimen näin…mutta kun otat sen käteen niin se ei häirinnyt ainakaan minua millään tavalla. Aivan mahtava laite ja jopa Symbian pyörii tuossa laitteessa hemmetin hienosti. Ehdottomasti hankkimisen arvoinen laite…

 2. Odotetaan kommentteja niiltä, jotka aikanaan ostavat kyseisen puhelimen ja pääsevät itse kokeilemaan käytännössä mm. kameran toimivuutta.

  Itse odotan PureView-tekniikan saapumista Lumia-malleihin.

 3. Ja taas huijataan ihmisiä. Ottavat kuvia järkkärillä ja väittävät että kuvat otettu 808:n 0,41mpx kameralla

 4. Jos käyttöjärjestelmänä olisi jokin muu,kuin Symbian (esim.Meego) niin menisi varmasti kaupaksi MUTTA…pelkkä hyvä kamera (kenno,linssi jne komponentit) eivät kruunaa kokonaisuutta!!. =(

 5. Tuo kamera on aivan loistava. Well done Nokia ja Carl Zeiss! Koittaisivat vain vielä saada eFlopin olemaan piilottelematta sitä.

  Symbian olisi erittäin hyvä käyttis Belle-päivityksellä yhä edelleen, mutta eFlopin piti tuhota sen menestymisen mahdollisuudet järjettömillä puheillaan, jotta mikkisoftan WP7 saisi Nokian paukut. Todennäköisesti tätä kameraa ei edes kunnolla mainosteta, ettei ihmiset vaan vahingossa taas innostuisi sympparista – Bellestä.

  Jotenkin mieletön tilanne. Yhtiö tekee todella hienoja tuotteita, N9 ja tämä Nokia 808 Pure view – ja sitten se ei halua oikeastaan ollenkaan että ne menestyisivät, ettei vain mikki setä jäisi kakkoseksi.

  Tämän luokan kamera ei muuten edes pyörisi iOS:ssä tai Androidissa, ei vielä WP7:ssakaan, niin huono käyttis tuo symppari on.

Kommentointi on suljettu!