Lataa Nokia TV -sovellus nyt Lumia-puhelimeesi

Käyttäjät raportoivat verkossa, että Nokian uusi Lumia-puhelimille suunnattu Nokia TV -sovellus on nyt ladattavissa Windows Phone -alustan omasta ohjelmistokaupasta. Se on yhteensopiva ainakin Lumia 900-, Lumia 800- ja Lumia 710 -puhelimien kanssa. Nokia on ollut vaitonainen sovelluksen saatavuudesta edulliseen Lumia 610 -puhelimeen, mutta asiaan saataneen varmistus viimeistään huomenna, jolloin laite saapuu myyntiin Suomessa.

Nokia TV on kotimaiset verkko-tv-palvelut yhteen kokoava sovellus. Sen avulla Lumia-puhelimilla päästään vihdoin käsiksi muun muassa YLE:n Areena-palveluun ja MTV3:n Katsomoon. Muita tuettuja palveluita ovat ainakin Ruutu, UrhoTV ja Voice.

Sovellus on saatavilla ainoastaan Nokian Windows Phone -puhelimille.

Lähde: My Nokia Blog

20 kommenttia

 1. Tehkää se nyt herranjumala myös n9:lle, Nokian parhaimmalle puhelimelle. NOKIA HERÄTYS!!!

  1. N9 nokian paras puhelin? Repesin kunnolla kun luin tuon, toivottavasti oli vitsi 🙂

  2. Vaikka N9 olisi Nokian paras puhelin (mitä se ei selvästikään ole), ei sillä olisi ollut mitään mahdollisuuksia pärjätä globaalissa kilpailussa. Jopa Nokian ex-kehitysjohtaja myönsi, että tuo alusta oli aivan liian kankea ja hidas globaalia kehitystä ajatellen. Tällä hetkellä puhelinsuosion tuntuvat ratkaisevan ekosysteemin koko ja puhelimen käytettävyys/design, ei nörttimäiset featuret. Peruskäyttäjän kannalta käyttis nousee tärkeään rooliin. N9:n käyttis on surkea iPhone kopio, miksi ihmeessä siis valitsisin iPhone 4S:n sijasta N9:n?

   Windows Phone on maailman suurimmalla älypuhelinmarkkinoilla Kiinassa ohittanut jo iPhonen suosion (Android tietysti edelleen ykkönen), ja Lumia 800C on ollut pitkään China Telecomin myydyin puhelin iPhone 4S:n jälkeen. Samanlaisia uutisia kantautuu AT&T:ltä jenkeistä, Nokia Lumia 900 on myydyin puhelin iPhone 4S:n jälkeen. Lisäksi mm. Venäjällä ja Saksassa Lumiat ovat menestyneet mainosti. Gartner on nyt ennustanut, että Windows Phone käyttiksen markkinaosuus on toiseksi suurin vuoteen 2015 mennessä.

   http://www.winrumors.com/gartner-also-predicts-windows-phone-will-beat-iphone-sales-by-2015/

   En olisi voinut edes kuvitella saatuani käteen viime vuonna täydellisen katastrofin – N8:n – miten nopeasti Nokia tuosta flopista toipuu. Ilman Microsoftia Nokiaa olisi kohdannut hiljainen kuolema: N9 ei olisi mitenkään pärjännyt Androidia vastaan halpispuhelinmarkkinoilla ja toisaalta iOS:ää vastaan ei olisi ollut mitään jakoa kalliimpien puhelinten kategoriassa. Microsoftin avulla Lumiat ovat tällä hetkellä täysin ylivoimaisia businesspuhelimia Office 365, Lync, SharePoint, Dynamics CRM jne tuella. WP8 myötä saadaan lisäksi highend luokan älypuhelinominaisuudet käyttöön – jolloin voi viimeistään lopettaa itkemisen N9:n perään.

   Lisäksi käyttökokemus on Windows 8:n julkaisun jälkeen sama, käytit sitten läppäriä, tablettia, puhelinta tai xboxia. Miten ja missä ajassa olisit tämän toteuttanut jollain N9:llä?

 2. samaa toivoo minäkin, mutt mites tuo eFloppi…?

 3. Joo itelläki N9. Onse lumia kyl vähä parrmpiku N9. Valikko on lumias parempi puhumattakaan kaupasta. Jees tätä tv:tä on ooteltu. Vois hankkii lumian. 😀

  1. Trolli, en usko että olet hankkimassa Lumiaa tämän sovelluksen vuoksi…

 4. Hmm. Oma Lumia 800 sanoo vaan että ”This app is not available for your device”

  1. Sitä samaa se täälläkin herjaa.

 5. Todella hyvä sovellus!
  Nyt vaan Pasilaa 24/7 😀

 6. Ihme juttu, mut mä en löytänyt koko sovellutusta?

  1. Varmaan TV yhtiöt eivät salli tuon ohjelman käyttöä, joten kuollut jo ennen tulemista…

   1. Ihaku nokia ois tv-yhtiöiltä salassa tehnyt jonku tommosen?? ja miten sitten jonkun androidin erilliset areena sovellukset oo kiellettyjä? :DD äly hoi älä jätä

 7. Mun toiseen lumiaan sai (ostettu saksasta) mut suomesta ostettuun ei. Tosin päivittäminen ei onnistu sakemanniinkaan.

 8. haluaisin ladata lumia 800 tv sovellutuksen muutoin hyvä puhelin myös laajennus paketin terveisin jorma mukunen

 9. Hyvin toimii, varsinkin wifin ollessa päällä. Hain sen haulla marketplacesta. Käytössä Lumia 800 ja Saunalahden liittymä.

  1. Miten sait wifin päälle? Mulla puhelin kertoo mobiilitiedonsiirron olevan päällä..

 10. miksi tätä sovellusta ei ole lumia 610?? äkkiä siihenkin se!

Kommentointi on suljettu!