Galaxy S4 myy kuin häkä – uutuus rikkoi ennätykset

Galaxy S4 Black Mist

Mikään ei voi mennä pieleen, kun on kyse Samsungista ja uudesta Galaxy S -sarjan lippulaivasta. Siltä tilanne ainakin vaikuttaa, sillä jälleen uusin versio on lyönyt edeltäjiensä ennätykset. Ensimmäisten lukujen valossa Galaxy S4 on hyvää vauhtia nousemassa Samsungille hurjaksi myyntimenestykseksi.

Korealaisvalmistaja kertoo toimittaneensa Galaxy S4:ää ensimmäisen viiden päivän aikana neljä miljoonaa kappaletta. Puhelin saapui myyntiin ensimmäisillä markkinoilla 26. huhtikuuta.

Uutuuden vauhti on hurjaa, sillä ensimmäisen Galaxy S -mallin toimitukset ylsivät kolmeen miljoonaan 85 päivässä. Galaxy S III:lla vastaavaan saavutukseen kului aikaa 21 päivää.

Kaikkiaan Samsung laskee toimittaneensa uutukaistaan markkinoille jo kuusi miljoonaa kappaletta. Toiveissa on, että kymmenen miljoonan rajapyykki paukkuu vielä ennen kesäkuuta.

Lähde: The Chosunilbo

30 kommenttia

 1. Samaan aikaan Nokia väsää uutta kameravertailu videota…

  1. Samaan aikaan Nokia itkee ja miettii miksi he ei eivät pysty samaan. Vastaus on Windows. BA DUM TSSS, päivän vitsi ja samalla totuus on nyt virallisesti kerrottu 🙂

 2. toimittanut, ei myynyt. Ei siinä sinänsä mitään, kaikki valmistajathan näitä ilmoittelevat.

 3. Ihmettelen kovasti miten nämä samsungin muovirimpulat voivat myydä niin hirveitä määriä. Mikä tässä on parempaa vrt. HTC one? Ehkä näytön koko (0,29″) tai kameran pixelit. Foorumeiltakin saa lukea kun kyseinen nelos verso lagittaa yhtäpaljon tai enemmän kuin edellinen 3 versio, vaikka tehot senkun nousee. Onen topicissa löytää vain hehkutusta, tai jos oikein ehtsimällä etsii saattaa muutaman valitukset näytön ja rungon välissä olevasta raosta löytää. JOhtuuko se sitten samsungin markkinoinnista? Esim. Gigantin mainoslehdissä Samsung näyttää olevan melko isoissa otsikoissa.

  En sillä, itselläkin on Samsungin luuri (SGS 2), mutta jos nytten oisin puhelinta vaihtamassa olisi se joku muu kuin Samsung.

  1. Kova brändi myy. Samsung saa vahvana tekijänä hyvin näkyvyyttä juurikin myymälöissä ja nettikaupoissa.

   1. Kaverillani on SGS 3 ja todella valittaa tuosta lagimisesta erityisesti pelien parissa. Mistäköhän se selittämätön lagiminen johtuu?

    1. Androidin raskaudesta, päällä olevasta TouchWizistä ja täydellisestä moniajosta.

    2. Itellä lagiminen johtui osaksi siitä että pidin virransäästötilaa päällä, jopas nopeutui kun otti pois päältä. Mutta toki lagii muutenkin jotkut pelit jos vertaa esim ipadiin.

    3. Virransäästö tekee kyllä todella huomattavasti tökkiväksi. Luulisin että kellotaajuus säädetään jotenkin väylää tms laskemalla, koska S3 ainakin tuntuu virransäästö päällä (1GHz) tehojaan nuhasemmalta. Joskut pelit on kai optimoitu enemmänkin Tegra piireille joten siinä saattaa olla jotain.. Kyllä oikein optimoidut pelin pyörivät hyvin ja ovat nättejä. Pelien pyörimiseen mikään TW vaikuta.

   2. Juurikin näkyvyys. Juuri tuli eräältä ulkomaiselta operaattorilta, jonka liittymän omistan, mainos että ”lisää nyt netti halvalla iPhoneesi tai Galaxyysi”. Muista puhelimista ei mainittu mitään vaikka epäilemättä niilläkin toimii.

  2. Kai Samsung Galaxy S 4 myy kun sen design on tämän hertken huippua, todella kaunis puhelin jossa vähän turhaa surureunaa. Lumiat ja iPhonet ei pärjää tässä. Ja tarvitaanko naarmuuntuvia alumiinikuoria, minusta polykarbonaatti riittää ihan hyvin kun se on siististi muotoiltu. Tehoakin SGS4:ssä on ihan tarpeeksi kilpailijoihin nähden ja ominaisuuksia vaikka muille jakaa. Kyllä Lumioita ja iPhonea mainostetaan ja hehkutetaan(hypetetään) huomattavasti enemmän, mutta kun S4 on kiistatta niitä teknisesti parempi, kauniimpi ja monipuolisempi, ei voi mitään. Itse odotan vesitiivistä Active-mallia, ja jos se sisältää normiversion ominaisuudet, ostan takuulla tämän hetken kärkipuhelimen.

   1. Samsunging markkinointibudjetti taitaa vain olla lähes yhtä suuri kuin muun mobiiliteollisuuden yhteensä, että eiköhän sitä hypetetä ihan riittävästi. Suomi vain niin pieni ja Nokia niin vahva, että ei kannata tunkea kauheasti roposia tähän suuntaan.

    Aika moni seikka kirjoituksessasi on aika puhtaasti tuulesta temmattua. Designiä ei ole oikeastaa kehuttu missään, päinvastoin.

    1. Laskeskelin äsken ja Samsungin markkinointibudjetti maailmanlaajuisesti on noin viidesosa Suomen valtion vuoden 2011 budjetista. Markkinointiin menevä raha tulee moninkertaisena takaisin verrattuna siihen, jos rahat käyttäisi tutkimustarkoituksen (kuten Nokia).

 4. Eipä tuo mitään. Kauppalehden mukaan nokialta olisi tulossa kesä-heinäkuussa 7″ phabletti.

 5. ;)heh, heh …tai jos ei, niin pefletti… 😉

 6. Osaatteko tavata O-PE-RAAT-TO-RI-SUH-TEET? Siitä eniten kyse.
  Plus, että Samsung toteuttaa menestyksellä Nokian entistä strategiaa (jonka Nokia hylkäsi). Paljon eri hintaisia malleja mahdollisimman laajalla operaattoripeitolla.

  1. Nokialta on nimenomaan tullut viimeaikoina luureja eri hintaluokkiin. 520,620,720,820,920,925, ashat. Suomen operaattoreilla hyvin myynnissä, jenkeissä ei, muista ei mitään hajua. onko sinulla?

   1. Nokian tuote portfolio on vain haamu verrattuna parhaiden aikojen valikoimaan. Samaten silloin Nokia oli näkyvästi esillä joka operaattorilla suunnilleen joka maassa, nyt Elop haluaa keskittyä tiettyihin operaattoreihin (koska ei kaikkialle kelpaa).

    1. Itse olen iloinen että määrän sijasta keskitytään laatuun ja mietittyyn portfolioon. Lähinnä ärsytti kun nokialta tuli joka päivä lähes sama puhelin ulos. Vähän kuin samsung nyt.
     Tuosta toisesta asiasta en lähde edes arvailemaan, koska en rehellisesti tiedä.

    2. ” Lähinnä ärsytti kun nokialta tuli joka päivä lähes sama puhelin ulos. Vähän kuin nytkin.”

     Korjasin lauseesi oikeaan muotoon, ihan vaan 925&928 julkaisun kunniaksi 😉

    3. Täh? Siinähän korjattiin osoimmat viat mistä (tietty) porukka on tälläkin foorumilla mussuttanut. Aivan eri asia kun eräällä toisella valmistajalla, jolta tulee samaa paskaa samanvärisessä paketissa joka toinen päivä ulos. 925 on hyvä ja tärkeä julkaisu, ja oikea teko ennenkuin wp:n seuraava päivitys saadaan ulos. Sitten seuraa se oikea lippulaiva, varmaan EOS.

    4. Isoin vika, joka myyntiä haittaa, taisi siihen lumiaan vieläkin jäädä 🙂
     Ihan vähän tuntuu Jakea kismittävän GalaxyS:n valtaisa menestys. Tuskin ne kovin huonoja ovat olleet, jos aina vain myy moninkertaisesti enemmän ja enemmän.

    5. Onhan noissa sampoissa hyvät tehot, muuten en pidä sampan visiosta. Mutta moni näyttää tykkäävän.

 7. Plus, että on rahaa mainostaa enemmän kuin muilla. Siis tuo mainittu brändi-juttu.

 8. Samsung myy ihan samasta syystä kun apple. Samsung on saanut samalla tavalla brandi nimeä ja merkkiuskollisuutta kuin apple. Samsung tekee muutakin kun luureja, samsung yrityksenä on sellaisessa maineessa, että jos ostat samsungin saat perusvarman hyvän valinnan. Näinhän se samsung telkkujakin myy. Onko samsungin telkku sitten oikeasti parempi kuin joku muu? Noh itse juuri ostin tv:n ja ei mulla juuri muut merkit edes mielessä käynyt. Tiesin että jos ostan samsungin en tule pettymään ja se on turvallinen hyvä valinta ja miin se on ollutkin.

  Tästä samasta syystä sekä apple että samsung myy kymmeniä miljoonia laitteita kvartaali toisen jälkeen, enkä usko että se muuttuu. Molemmilla firmoilla brandi on tällä hetkellä niin paljo kovempi kuin muilla.

  Itsekin toivon että htc one myisi hyvin koska mielestäni se on upein android luuri varmaan ikinä. Mutta jos olisi pakko ostaa android luuri niin edellä mainituista syistä mitä sanoin niin mahtaisinko itsekin päätyä galaxyyn, todennäköisesti. Haluanko sijoittaa 500e? Luuriin jonka brandia en tiedä ja merkki on kovin vieras ja etäinen, kun taas juuri tälläkin hetkellä nautin samsungin tv kuvasta, joten aika luonnollista että hyvän käyttökokemuksen jälkeen olisi aika helppoa ostaa kännykkä samalta firmalta, näin se menee.

  1. Pitkälti tämä. Itseltäkin löytyy sampan telkkari, kotiteatteri ja ultrabookki, eikä ole hankintoja tehdessä pahemmin muut merkit edes käyneet mielessä. Vaikken miksikään fanipojaksi itseäni miellä, niin kai siinä tiettyä merkkiuskollisuutta väkisinkin syntyy, kun ei ole mitään valitettavaa koskaan ollut.

Kommentointi on suljettu!