Nokia Lumia 520 myyntiin Suomessa 11. heinäkuuta

Lumia 520

Matkapuhelinvalmistaja Nokian toistaiseksi edullisin Windows Phone 8 -pohjainen puhelin, Lumia 520, saapuu Suomen markkinoille 11. heinäkuuta. Puhelimen ennakkomyynti käynnistyi tänään. Sen suositushinta on 190 euroa ja laite on saatavilla keltaisena, punaisena, syaanina, valkoisena sekä mustana.

Helmikuussa esitelty Lumia 520 tarjoaa neljän tuuman 800 x 480 pikselin IPS-kosketusnäytön, joka toimii kalliimman hintaluokan malleista tuttuun tapaan sormikkaat kädessä tai kynsillä naputeltaessa. Sisältä löytyy gigahertsin Snapdragon S4 -tuplaydinsuoritin, jonka tukena on 512 MB:tä RAM-käyttömuistia. Tallennustilaa puhelimessa on kahdeksan gigatavun verran ja sitä on mahdollista laajentaa microSD-muistikortilla.

Puhelimen muotoilu on tuttua Lumia-sarjaa. Uutuus on kooltaan 119,9 x 64 x 9,9 millimetriä ja se painaa 124 grammaa. Sisällä on 1430 milliampeeritunnin akku.

Lumia 520:n kameran aukkosuhde on F/2,4 ja megapikseleitä löytyy viisi. Yhteysominaisuuksiin kuuluvat HSPDA, A-GPS, GLONASS, WiFi ja Bluetooth 3.0.

Lähde: Nokia Ääni

9 kommenttia

  1. On jo aikakin. Tuohan on ollut muualla myynnissä jo maalis-huhtikuusta alkaen. En ymmärrä miten voi kestää lähes 4 kuukautta saada Suomen markkinoille. Matkapuhelinmarkkinoilla tuo on ikuisuus.

    1. Eiköhän tuo isommat markkina-alueet mene nokkimisjärjestyksessä edelle. Suomen markkinat ovat niin pienet ettei niillä ole oikeastaan ole väliä, mitä nyt Nokialle tietysti hieman imagon kannalta.

  2. Ruotsissa se on jo gigantissa (elgiganten) jo myynnissä hintaan 1200kr, siis noin 140euroa

  3. Tuohon on jopa yllättävän hyvä tarjous! Vaikka pelivalikoima ei ole ihan niin hyvä kuin Androidissa niin kyllä tuo varmasti on varsinkin lapsille ihan hyvä vaihtoehto.

  4. todella hyvä puhelin 🙂 todella tyytyväinen olen ostoon.. 135€ giganttista

Kommentointi on suljettu!