Halpa-iPhone vuotokuvissa rinnallaan iPhone 5

iPhone Lite

Vuoden loppupuolisko tulee tarjoilemaan mobiilikansalle paljon mielenkiintoisia julkistuksia. Nokia on luvannut värittää mallistoaan vielä ainakin yhdellä merkittävällä julkistuksella ja Samsung tulee ennemmin tai myöhemmin esittelemään Galaxy Note III:n. Ei ole myöskään syytä unohtaa Applea, jolta odotetaan kapeammilla sivureunoilla varustettua täysikokoista iPadiä sekä vuosia huhuttua edullisemman hintaluokan iPhonea.

Uuteen iPhone-malliin liittyvät huhut ovat kesän aikana vakiintuneet ja kuvissa on useita kertoja nähty samoja linjoja noudattelevan puhelimen etu- ja takapaneelit. Niinpä kuville voidaan antaa jo melkoisen paljon painoarvoa.

Tuoreimmissa kuvissa niin sanottua halpa-iPhonea verrataan yhtiön nykyiseen iPhone 5 -malliin. Luvassa on pitkälti saman kokoluokan laite, mutta muovisilla kuorilla ja aavistuksen kaarevammilla muodoilla.

Uutuuden ominaisuudet ovat vielä pitkälti yksi suuri kysymysmerkki. Sama koskee laitteen nimeä. Viimeisimmissä huhuissa siihen on alettu viitata nimellä iPhone lite. Aiemmin ehdokkaina ovat olleet muun muassa iPhone mini ja iPhone nano.

iPhone_lite_h2

iPhone lite

Lähteet: Phone Arena & GSMArena

13 kommenttia

 1. Se laatuvaikutelma minkä saa aina kun Applen laitteita katsoo on todella hyvä.
  Tuo ”halpa-iPhone” tuhoaa sen täysin.

  Aivan järkyttävän ruma ja halvan näköinen. Halpalaitteenkin voi tehdä laadukkaan näköiseksi.

    1. On kyllä ruman näköinen ja kun näyttää olevan kooltaan iPhone 5. Pian iPhonet alkaa muistuttaa miekkaa 😀

  1. Applekin halpalaitteen varmaan tekee niin hyvännäköiseksi kuin voi, siitä ei ole epäilystäkään.

   Pitää nyt kuitenkin muistaa että nämä tässäkin kuvassa olevat kannet on todennäköisemmin feikki kuin se aito tuleva halpis iPhone jos sellaista ees edelleenkään tulee 🙂

 2. Eemelin kommenttiin lisäisin, että nuo värisävyt on aivan mauttomat. Applella desing on aina ollut hyvin hallussa, kukakohan kesätyöntekijä nuo on suunnitellut.

  1. Nyt pitää taas kerran muistaa, että mistä päättelet että nämä olisi aitoja?

   ”Just to be clear, we’re not saying there won’t be a budget iPhone, in fact it seems like the smart thing to do for Apple. But we’re saying these images are ”Big Foot and Nessy on a ride around town in a flying saucer” fake.”

   1. Niin, voihan nämä feikkejäkin olla, se on totta.

 3. Tuo keltainen halpa iphone on jopa kauniimpi kuin muut iphonet. Se tulee varmasti myymään paljon, jos hinta olisi alle iphone 5:sen hinnan. Itse saattaisin harkita jopa tuota, mutta panin lumia 1020:sen ennakkotilaukseen, kun se on erilaisempi ja enempi minun makuuni. Ainakin lumia 920 on kestänyt hajoamatta käyttöä, mitä taas lasinen iphone 4 ei kestänyt. Joten iphone 4:sen jälkeen en tule enään iphonea hankkimaan. Ja vaihtoehtoina pysyy vain nokia, sony ja samsung.

 4. Tuosta nimestä mitä jutun lopussa mehusteltiin, media on jo keksinyt sille hyvän nimen : iPhone cheap

  Käytännössä tullaan kuitenkin puhumaan Halpa-iPhonesta oli virallinen nimi mikä tahansa.

 5. Ei se voi olla mini tai nano, jos on saman kokoinen kuin normi iphone. Siinä mielessä tuo Lite voisi olla hyvä.

Kommentointi on suljettu!