OnePlussan uutuudet ovat nyt virallisesti Googlen suositeltujen yrityspuhelinten listalla

OnePlus Android Enterprise recommended

Kiinalaisella OnePlussalla pyyhkii hyvin. Nyt yhtiön mallisto on läpäissyt Googlen tiukat Android Enterprise Recommended -ohjelman vaatimukset ja soveltuvat näin erinomaisesti erilaisiin liiketoimintaympäristöihin. Mukana on koko kiinalaisvalmistajan tämän hetken uusin mallisto, eli OnePlus 8, OnePlus 8 Pro sekä edullisempi OnePlus Nord.

Android Enterprise Recommended -ohjelmaan mukaan päässeistä OnePlus-puhelimista löytyy Googlen Zero-touch Enrollment -tuki, joka tarjoaa saumattoman käyttöönoton yrityksen omistuksessa oleville laitteille. Se helpottaa puhelinten käyttöönottoa erityisesti tilanteessa, jossa suuri määrä laitteita halutaan laitehallintaohjelmistojen alaisuuteen. 

Android Enterprise Recommended -validiointi on ollut yksi tämän vuoden tavoitteistamme ja olemme erittäin innoissamme siitä, että OnePlus 8 Pro, OnePlus 8 ja OnePlus Nord ovat nyt osa Android Enterprise Recommended -ohjelmaa. Näin ollen entistä useammat yritykset voivat ottaa OnePlus-laitteita valikoimaansa ja työntekijät voivat tuoda omat laitteensa työkäyttöön, sillä heidän yrityksensä voi nyt ottaa OnePlus-laitteet käyttöön paikallisten laitehallintavaatimusten mukaisesti”, kertoo OnePlussan Euroopan strategiajohtaja Tuomas Lampén.

Yritykset arvostavat Android Enterprise Recommended -validointia. Se ohjaa yrityksiä OnePlussan valmistajien puhelinten pariin. Ohjelman Googlen tiukat kriteerit läpäisseet laitteet täyttävät korkeat vaatimukset laitteiston, ohjelmiston, käyttöönoton, tietoturvan ja sujuvan käyttökokemuksen osalta. Lisäksi OnePlus lupaa laitteilleen kahden vuoden uudet Android-päivitykset sekä kolmen vuoden tietoturvapäivitykset.

Kysyntää herättäneiden OnePlus laitteiden ZeroTouch-yhteensopivuus sekä Android Enterprise Recommended-sertifikaatin kotiuttaminen avaa varmasti uusia ovia kuluttajille tutuille OnePlus-laitteille myös yrityskäyttöön. OnePlus ja erityisesti myös Nord-mallille haettu ZeroTouch sekä Android Enterprise Recommended -sertifiointi tuo erittäin kilpailukykyisen keskihintaisen laatuvaihtoehdon markkinoille”, kommentoi ohjelman tärkeyttä Telia Inmics-Nebulan keskitetyn päätelaitehallintatiimin vetäjä Juho-Pekka Pihlapuro.