Nokia N96:lle heti päivitys

Nyt kun N96 on vihdoin vaeltanut kauppojen hyllylle, Nokian lippulaivamalli on saanut jo ensimmäisen päivityksen. Uuden päivityksen versionumero on 11.108 ja se ei tuo mitään uusia ominaisuuksia vaan korjaa alkuperäisen version bugeja.

Tästä voimme päätellä, että Nokialla on ollut kiire saada N96 kauppojen hyllylle. Itse en näe N96:lle oikeastaan yhtään kilpailijaa, koska sen varustetaso on erittäin runsas, ainut puute jonka tätä kirjotitaessa keksin, on kosketusnäyttö. Tosin ilman sitä on ennenkin pärjätty.

N96:ssa on ollut siis runsaasti bugeja alkuperäisen ohjelmistoversion kanssa. Tässä muutamia esimerkkejä bugeista, joita uusi päivitys on korjannut:

  • Näyttö ei ole toiminut puheluiden aikana normaalisti.
  • Videopuheluiden toimintavarmuus ja puhelukameran laatu.

Bugeja kuitenkin vielä riittää ja toivottavasti niihinkin saadaan pikainen korjaus.

Lähde: Symbian Freak

3 kommenttia

  1. Ainoa vika mitä löytyy, on kameran ala-arvoinen salama verrattuna N82 (xenon).

  2. Mulla aika erikoinen vika eli vilkkuu kokoajan tää viestin merkkivalo vaikka ei oo viestimuisti tosiaankaan täynnä..asensin ton päivityksen, mutta eipä korjannut vikaa…kellää tietoa miten sais ton vilkkumisen pois ?

  3. Sellasia pieniä on löytynyt että viestiin vastaamisessa ikkunan avautuminen vie parhaillaan minuutteja.. muutenkin sekoilee ihan taukoamatta, kamera on aivan vitun perseestä taso on huonompaa kuin 3,2mpix autofocus sonyericcsonilta huhhuh gps ei ole koskaan toiminut ainoa hyvä puoli on elokuvien katselu hyvästä näytöstä + kivasti muistia ja tietenkin kohtuu nopea internet

Kommentointi on suljettu!