Mobile-Review testasi Nokia N97 -kosketusnäyttöpuhelimen

Arvostetuimpien matkapuhelinsivustojen joukkoon kuuluva venäläinen Mobile-Review on julkaissut piakkoin myyntiin saapuvasta Nokia N97 -kosketusnäyttöpuhelimesta kattavan arvostelun. Mobile-Reviewn testi on vielä luettavissa ainoastaan venäjäksi, mutta Googlen käännöksen avulla myös venäjää taitamattomat voivat saada siitä jotain selkoa.

Kyseessä on erittäin laaja arvio, joka sisältää paljon tekstiä ja useita kuvia sekä itse laitteesta että sen käyttöliittymästä. Arvostelun laajuudesta johtuen odottaakin mielellään Mobile-Reviewn omaa käännöstä, joka on kuitenkin huomattavasti selkeämpi kuin konekäännös.

Lukaisemalla testin loppusanat saa kuitenkin jonkinlaisen käsityksen arvostelijan mielipiteestä laitteen suhteen. Kehuja saa ainakin puhelimen yleinen laatu ja hyvä Facebook-integraatio. Moitteita tulee sen sijaan heikosta värinästä, joka johtuu laitteen suuresta koosta. Arvostelija kehuu puhelinta hintansa arvoiseksi, joten kyseessä on varmastikin pätevä laite.

P.S Nokia N97 tullaan arvostelemaan myös MobiiliBlogin toimesta puhelimen saavuttua myyntiin.

2 kommenttia

  1. Onkos tietoa, että onko noksulla patentti tuohon __/ näytön kallistukseen 45′ kulmaan ku mielestäni en ole nähnyt muita luureja joissa samanlailla kääntyisi näyttö. Onhan tuo paljon ergonomisempi kuin sivusta suoraan liukuva qwerty.

    1. Tuntematta tarkemmin, miten tuo taitto on tehty, niin ainakin HTC tytn 2:sta löytyy samanlainen.

Kommentointi on suljettu!