Video: Nokia E72

Yllä on vajaan neljän minuutin mittainen videopätkä Nokian tulevasta E72-älypuhelimesta, joka julkistettiin virallisesti muutama päivä sitten. Videossa käydään läpi pikaisesti uutukaisen käyttöliittymää ja uutta optista navigointinäppäintä, jollaista Nokialaisissa ei ole aiemmin nähty.

Videosta selviää, että Nokia E72 on varustettu valmiiksi pikaviestittelyyn keskittyvällä sovelluksella. Ilmeisesti kyseessä on uusi versio Nokia Messaging -sovelluksesta, jonka tulevasta pikaviestinominaisuudesta levisi nettiin video huhtikuussa.

Nokia E72 on erittäin suositun E71-mallin seuraaja. Sen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa 2,36 tuuman QVGA-näyttö, WLAN, A-GPS, microSD-muistikorttipaikka, Bluetooth, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera ja LED-salama. Puhelin saapuu kauppoihin vuoden kolmannella neljänneksellä.