Nokia julkaisi N97 Mini -kosketusnäyttöpuhelimen

Nokia N97 Mini

Maailman suurin matkapuhelinvalmistaja Nokia on tänään esitellyt kesällä kauppoihin saapuneesta N97-lippulaivamallista rinnakkaismallin, joka on odotetusti nimeltään N97 Mini. Uutuuspuhelin on suunniteltu aktiivisille ja tyylitietoisille käyttäjille, jotka haluavat olla yhteydessä sosiaalisiin palveluihin missä ja milloin vain.

Nokia N97 Mini on ensimmäinen puhelin, jonka mukana toimitetaan yhtiön uusi Lifecasting with Ovi -sovellus, jota on ollut kehittämässä muun muassa Facebook. Yhtiö hehkuttaa uuden sovelluksen tuovan sosiaaliset palvelut entistäkin kiinteämmäksi osaksi puhelinta yhdistämällä ihmiset paremmin toisiinsa. Lifecasting mahdollistaa Facebook-tietojen päivittämisen suoraan puhelimen kotinäkymästä sekä viestien lähettämisen ja jopa ystävän tai paikan navigoinnin.

Käyttäjät haluavat tuoda sosiaaliset verkostonsa internetin kautta osaksi jokapäiväistä elämäänsä. Nokia N97 mini on suunniteltu tätä sosiaalisen internetin uutta ulottuvuutta silmällä pitäen, sillä se helpottaa yhteydenpitoa ja paikkatietojen käyttöä. Lifecasting with Ovi -sovellus ja Nokia N97 mini aloittavat uuden vaiheen henkilökohtaisen ja sijaintitietoisen internetin kehityksessä”, sanoi Nokia Nseries -tuotesarjasta vastaava johtaja Jonas Geust.

Uutuusmallin tekniset ominaisuudet ovat hyvin lähellä isoveljeä. Nokia N97 Ministä löytyy HSDPA, WiFi, A-GPS, Bluetooth A2DP, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, kahdeksan gigatavun sisäinen muisti, microSD-muistikorttipaikka ja 3,2 tuuman kosketusnäyttö, joka on tarkkuudeltaan 640 x 360 pikseliä. Lisäksi mukana on QWERTY-näppäimistö ja viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera Carl Zeiss -linssillä.

Nokia N97 Minin toimitukset alkavat lokakuussa. Laitteen arvioitu veroton myyntihinta on 450 euroa.

Nokia N97 Mini

3 kommenttia

  1. Ookko nää aatu pöljä? Onhan tässä näppäimistö.

  2. Tää on UPEA puhelin vaikka ei itsellä ole niin kaverilla on ja hyvän näköinenki kaiken lisäks,suosittelen

Kommentointi on suljettu!