Sony Ericsson Xperia X10 mini pro esittäytyy videolla

Xperia X10 mini pro on matkapuhelinvalmistaja Sony Ericssonin ensimmäinen Android-puhelin, josta löytyy fyysinen QWERTY-näppäimistö. Se esiteltiin helmikuussa ja kauppoihin uutuus rantautuu huhti-kesäkuussa mustana sekä punaisena.

Sony Ericssonin puhelimiin keskittynyt se-first.com on julkaissut verkkosivustollaan lyhyen esikatsausvideon Xperia X10 mini pro -puhelimeen, joka on nähtävissä juttumme lopussa. Sen avulla pääsee hieman parempaan käsitykseen sekä itse laitteen että näppäimistön koosta. Käyttöliittymään voi puolestaan tutustua syvällisemmin aikaisemmin uutisoidusta videosta, jossa esillä on sisarmalli Xperia X10 mini.

Uutuuspuhelimen keskeisimmät ominaisuudet ovat 600 megahertsin Qualcomm MSM7227 -suoritin, 2,55 tuuman kosketusnäyttö ja viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera. Kooltaan se on 90 x 52 x 17 millimetriä ja painoa löytyy 120 grammaa.

Lähde: se-first.com

2 kommenttia

  1. Noin pieni kosketusnäytöllinen puhelin huonontaa jo käytettävyyttä ja valmistajakaan ei oikein innosta…

  2. Mulla ei ole mitään kokoa vastan sinänsä, itse asiassa näen tuollaisen pienen puhelimen melko houkuttelevana, mutta näyttöä olisi voinut kasvattaa varmaan kolmasosan jättämällä pois turhat napit ja kaventamalla kehyksiä. En oikein ymmärrä sitä, että tehdään kosketusnäytöllisiä ja sitten lyödään kuitenkin väkisin niihin nappeja kanteen, pari nappia sivuille riittäisi.

Kommentointi on suljettu!