Samsung Omnia II saa Windows Mobile 6.5.3:n toukokuun lopulla

Samsung Omnia II -puhelimen käyttäjiä odottaa iloinen yllätys kesän korvalla, kun korealaisvalmistaja tuo huippumallilleen merkittävän ohjelmistopäivityksen. Yhtiö kertoo päivittävänsä puhelimen käyttöjärjestelmän toukokuun lopussa uuteen Windows Mobile 6.5.3 -versioon. Valmistaja vihjaisi tulevasta päivityksestä jo helmikuussa, mutta jätti tuolloin tarkemman ajankohdan ilmoittamatta.

Windows Mobile 6.5.3 parantaa merkittävästi Microsoftin mobiilialustan sormikäytettävyyttä. Sen myötä puhelimen käyttö ilman kynää on huomattavasti aikaisempaa helpompaa. Samsung kehuu päivityksen parantavan myös kosketusnäytön tarkkuutta ja nopeutta sekä lisäävän puhelimen kustomointiominaisuuksia.

Maailman toiseksi suurin matkapuhelinvalmistaja Samsung mielletään yleensä varsin nihkeäksi ohjelmistopäivityksien julkaisijaksi. Viime aikoina yhtiö on kuitenkin osoittanut aktivoitumisen merkkejä tuomalla muun muassa Google Android 2.1 -ohjelmiston Galaxy Spica -puhelimelleen.

1 kommentti

  1. Omnia II:han nyt on ollut alusta asti todella hyvin sormilla käytettävissä jos on vaan pitänyt TouchWiz:in päällä. Samsunghan oli peittänyt koko Windows Mobilen oman GUI:nsa alle, joten perinteistä WinMoa ei saa näkyviin muuten kuin ottamalla koko TouchWizin pois käytöstä.

Kommentointi on suljettu!