Videolla Nokian edullinen QWERTY-puhelin C3

Suomen lanseerausta edelleen odottava Nokia C3 sai kesän aikana hyvän vastaanoton muun muassa Indonesiassa, jossa ihmiset päätyivät jonottamaan suomalaisvalmistajan edullista QWERTY-puhelinta. Kyseessähän on ensimmäinen Series 40 -pohjainen laite, josta löytyy QWERTY-näppäimistö. Puhelimen veroton myyntihinta pyörii 90 euron tuntumassa.

Edulliseksi viestittelypuhelimeksi suunnatulle C3:lle löytynee kiinnostusta myös Suomessa, joten PhoneArenan videokatsaus tarjoaa sopivasti lisätietoa tästä tulevasta uutuudesta. Videolla käydään tarkasti läpi puhelimen rakennetta ja QWERTY-näppäimistöä. Puolenvälin tienoilla perehdytään pikaisesti uuteen Series 40 -käyttöliittymään, joka muistuttaa visuaalisesti hyvin paljon älypuhelimista tutun Symbianin käyttöympäristöä.

Nokia C3:n keskeisimpiin ominaisuuksiin lukeutuvat 2,4 tuuman QVGA-näyttö, GSM-yhteydet, Bluetooth, WiFi, FM-radio, microSD-muistikorttipaikka, kahden megapikselin kamera ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.

2 kommenttia

    1. Nokialta kysyin asiaa, eivätkä osanneet antaa vielä tarkkaa ajankohtaa. Puhelin on joka tapauksessa tulossa Suomeen.

Kommentointi on suljettu!