LG:n Android-puhelin ylitti miljoonan rajapyykin 40 päivässä

Elektroniikkajätti LG:n älypuhelinyksikkö näyttää toipumisen merkkejä. Yhtiö ilmoitti hiljattain, että Android-pohjainen LG Optimus One on myynyt 40 päivän aikana yli miljoona kappaletta. Tämä on yhtiön aikaisemman menestyksen älypuhelinmarkkinoilla huomioiden hyvänä pidettävä suoritus.

Elokuussa LG kertoi keskittyvänsä jatkossa aikaisempaa tiukemmin älypuhelimiin. Merkittävää roolia operaatiossa näyttelee Android, joka tulee vauhdittamaan suurinta osaa valmistajan älypuhelimista. Osansa saa myös Microsoft, jonka mobiilialusta täydentää yhtiön älypuhelinvalikoimaa.

LG Optimus One on keskihintainen Android-puhelin, jota myydään Suomessa edullisimmillaan noin 250 eurolla. Sen ominaisuuksiin kuuluvat HSDPA, WiFi, Bluetooth, 600 megahertsin suoritin, kolmen megapikselin kamera, microSD-muistikorttipaikka ja 3,2 tuuman kosketusnäyttö (320 x 480 pikseliä). Käyttöjärjestelmän asemaa hoitaa Android 2.2.

Lähde: UnwiredView

1 kommentti

 1. Joo, kyllä siltä näyttää, että Nokia kaikilla luuriensa osa-alueillaan on ns. confused tilassa.

  Lisäksi Nokia luureillaan on profiloitunut olliloiden, kallasvöiden ja anssien mukaan pappa-luurien tuottajien osatolle.

  Kun taas aasian maat uusien luurien myötä osasivat iskeä nuorten kuluttajien maailmaan.

  Itse puolestani pidän Symbiania hyvänä käyttöjärjestelmänä sen takia, että Symbian C++:lla voi tehdä vaikka mitä uutta Symbianiin, kunhan vaan CAPABILITYT ovat allekirjoittevissa suoraan omasta kehitysympäristöstäni.

  Mutta Nokia haukkasi kakkaa aikoinaan siinä, että ryhtyi rajoitttamaan ohjelmien kehittäjiä siten, että Symbian ohjelman kehittäjä kotilaboraatoriosssakaan ei saanut ladattua ostamaansa puhelimeensa itse tekemäänsä ohjelmaa itse. Vaan tuli maksaa maksut ”Symbianille” siitä, että ohjelman kehittäjä saa ladata kehittämänsä ohjelman omaan luuriinsa testustarkoituksiin – kuten luonnollista on.

  Ei kun olisi tullut maksaa rahaa Symbianille siitä, että kun haluan ladata keskeneräisen ohjelman omaan luuriini testattavaksi – ennen kuin mahdollisesti haluan julkistaa ohjelman OVI kaupassa.

  Miltä kuulostaisi, jos autoosi et saisi vaihtaa talvirenkaita ennen talven tultua. Vaan sinun tulisi maksaa talvirengasvalmistajalle siitä, että kun talvi tuli ja on pakko vaihtaa talvirenkaat auton alle.

Kommentointi on suljettu!