Huawei U8800 saapui Suomeen: Android 2.2 ja 3,8 tuuman näyttö

Marraskuussa Suomen markkinoille lanseerattu edullisen hintaluokan Android-pohjainen ZTE Blade saa jatkoa, kun Elisa tuo kauppoihin kiinalaisen Huawein U8800-kosketusnäyttöpuhelimen. Se sijoittuu älypuhelinten keskihintaluokkaan ja pohjautuu uusimpaan Android 2.2 -käyttöjärjestelmään.

Elisa on ensimmäinen yhtiö Pohjoismaissa, jonka valikoimista löytyy Huawei U8800. Se on sulavalinjainen älypuhelin, jonka toimintoja hallitaan 3,8 tuuman (800 x 400 pikseliä) kosketusnäytöltä. Laitteen suorituskyvystä huolehtii Qualcommin MSM7230-suoritin, joka hyrrää 800 megahertsin kellotaajuudella. Puhelimen ominaisuuksiin lukeutuvat myös HSDPA, HSUPA, WiFi b/g, Bluetooth 2.1, A-GPS, viiden megapikselin kamera, LED-salama ja 720p-tason videokuvaus.

Android-käyttöjärjestelmä valloittaa maailmaa ja on saavuttanut sekä laitevalmistajien että käyttäjien suosion. Android-puhelimiin saa mahtavan valikoiman ilmaisia tai muutaman euron hintaisia sovelluksia, joiden avulla jokainen käyttäjä voi räätälöidä puhelimensa juuri sellaiseksi kuin itse haluaa”, kommentoi liittymäliiketoimintajohtaja Panu Lehti Elisalta.

Uutuus on SIM-lukitsematon ja sen saa Elisalta myös ilman liittymää. Joulumarkkinoita varten operaattori on koonnut 12,90 euroa kuussa maksavan paketin, joka kattaa itse puhelimen, Saunalahden Norppa+ -liittymän ja Mobiililaajakaista Minin. Huawei U8800:n normaalihinta on 279 euroa.

Huawei U8800 tulee myyntiin verkkokauppaan www.saunalahti.fi 2.12.2010 alkaen sekä Elisa Shopitiin viikolla 49.

6 kommenttia

Kommentointi on suljettu!