DNA aloitti Lumia 800 -kampanjan – myynti käynnistyy alkuvuodesta

Nokian ensimmäisen Windows Phone -puhelimen saapuminen Suomen markkinoille lähenee. Tästä ennakoi ainakin teleoperaattori DNA:n Lumia 800 -kampanja, jolla se kosiskelee innokkaimpia asiakkaita, jotka haluavat päästä ensimmäisten joukossa hypistelemään uutuutta.

Ensimmäiset Windows Phone -alustalle rakennetut Nokia LUMIA -älypuhelimet ovat herättäneet suurta kiinnostusta. Olemme iloisia voidessamme tuoda tarjolle tämän upean, salamannopealla selaimella varustetun älypuhelimen Suomen nopeimpaan 3G-verkkoon”, kertoi DNA:n puheliiketoiminnasta vastaava johtaja Cedric Kamtsan.

Operaattori on avannut osoitteeseen dna.fi/lumia ennakkorekisteröitymislomakkeen, jonne kiinnostuneet voivat jättää yhteystietonsa. Asiakkaisiin tullaan ottamaan yhteyttä, kun puhelimen tarkka saapumisajankohta on varmistunut. Yhtiön mukaan se vahvistuu aivan lähipäivien aikana, jolloin selvinnee myös uutukaisen hinta.

Löytyykö Nokia Lumia 800 MobiiliBlogin lukijoiden ostoslistalta?

1 kommentti

  1. Löytyy! =D
    Onkohan se hinta vieläkin siellä n. 550€?

Kommentointi on suljettu!