Apple julkaisi iOS 6.0.1 -päivityksen mobiililaitteilleen

Amerikkalainen Apple on julkaissut ensimmäisen korjauspäivityksen uudelle iOS 6 -mobiilialustalleen. Versionumeroa iOS 6.0.1 kantava paketti on yhteensopiva iPhonen (3GS ja uudemmat), iPadin (toinen sukupolvi ja uudemmat) ja iPod Touchin (neljäs sukupolvi ja uudemmat) kanssa. Se on asennettavissa laitteisiin tietokoneen kautta iTunes-sovelluksella tai suoraan verkon yli asetuksista (asetukset -> yleiset -> ohjelmiston päivitys).

Uuden iPhone 5 -puhelimen omistajat joutuvat asentamaan päivityksen tietokoneen välityksellä, sillä ohjelmistoon jäänyt bugi estää päivittämisen langattomasti. Muita mobiililaitteita bugi ei vaivaa ja Apple on luonnollisestikin korjannut sen nyt julkaistussa iOS 6.0.1 -versiossa. Samalla päivitys poistaa näppäimistössä ajoittain esiintyneet vaakasuorat viivat ja korjaa salaman virheellisen toiminnan, joka aiheutti kuvien valottumisen tummiksi. Muihin korjauksiin kuuluvat:

 • Parantaa iPhone 5:n ja iPod touchin (5. sukupolvi) luotettavuutta, kun laitteet on liitetty Wi-Fi-verkkoihin WPA2-salausta käyttäen.
 • Ratkaisee ongelman, joka estää iPhonea käyttämästä mobiiliverkkoa joissakin tapauksissa.
 • iTunes Match on yhdistetty Käytä mobiilidataa -kytkimeen.
 • Korjaa pääsykoodin lukitusvirheen, joka joskus mahdollisti pääsyn Passbook-kortin tietoihin lukitulta näytöltä.
 • Korjaa Exchange-tapaamisiin vaikuttavan virheen.

8 kommenttia

 1. ”Uuden iPhone 5 -puhelimen omistajat joutuvat asentamaan päivityksen tietokoneen välityksellä, sillä ohjelmistoon jäänyt bugi estää päivittämisen langattomasti”

  Onnistui langattomasti, tein juuri päivityksen.
  Päivitys lataa ensin väliaikaisen iOS updater ohjelman, joka on häviää sitten kun päivitys on tehty. Aikaisemmin sitä ei ole tullut.

  1. Kiitos tiedosta. Apple on siis kiertänyt ongelman erillisellä sovelluksella. 🙂

 2. Yritin päivittää juuri iphone 4:sen eikä se onnistunut kun tuli joku error? Nyt tietokone ei löydä phoneani? ja phonen näytössä on vain kuva että yhdistä itunesiin. Mikähän meni vikaan?

  1. Juu, sama vika, sama puhelin. Korjaus 293€ –> takuu ei ole enää voimassa…
   Voitte olla varmoja, että oli viimeinen iphone.

 3. iOS 6.0.1 päivitys, sotkee vekkoyhteydet. Päivityksen jälkeen laitteen käynnistyttäessä ei enää WiFi eikä muita verkkoa toimii, hylkkää esijaetut avaimet. Jouduin tietokoneen kautta palauttaa entisen version.

 4. Päivitin juuri iPhone 4:n wifin kautta -> ei ongelmia.

Kommentointi on suljettu!