HTC Power Flip Case: akullinen suojakuori One Maxille

HTC Power Flip Case

Miten kasvattaa älypuhelimen toiminta-aikoja? Lisävarustein? Näin tuntuvat ajattelevan yhä useammat valmistajat. Nokia tarjoaa Camera Grip -lisäosaa Lumia 1020 -kamerapuhelimelleen ja HTC tuo uudelle One Maxilleen suojakuoren omalla akulla.

Pikaisella vilkaisulla Power Flip Case on kuin tavallinen suojakuori älypuhelimelle, jossa on näytön päälle kääntyvä kansi. Tarkemmin katsottuna kansi on kuitenkin tavallista paksumpi ja sisäosassa on kontaktipinnat puhelimeen. Selitys on mukaan integroitu 1150 milliampeeritunnin akku. Se tuo varsin tuntuvan lisäyksen toiminta-aikoihin, sillä One Maxin oma akku on kapasiteetiltaan 3300 mAh:ta.

Uusi One Max saapuu Suomeen marraskuun loppuun mennessä. Se on suurella 5,9 tuuman full hd -näytöllä varustettu Android 4.3 Jelly Bean -pohjainen laite. Mukana on HTC:n oma UltraPixel-kamera ja takakuoreen sijoitettu sormenjälkitunnistin. Sydämenä toimii Qualcomm Snapdragon 600 -piirisarja 1,7 gigahertsiin kellotettuna.

Video: Clinton Jeff

2 kommenttia

  1. Ihan mukavan näköinen, vaikka 4450mAh lähinnä hymyilyttää oman 9300mAh Note 2:n rinnalla 🙂

Kommentointi on suljettu!