Nyt on toimiva iPhone 6s!

Kuten viime viikon perjantaina ”tilitin”, ei taival Applen uuden iPhone 6s -lippulaivan kanssa lähtenyt käyntiin aivan toivotulla tavalla. Kovassa kiireessä aamulla yhdeksän aikaan kesken työpäivän hankkimani valkoinen 64 gigatavun iPhone 6s osoittautui näyttönsä osalta virheelliseksi. Niinpä kiikutin harmaista täplistä kärsineen näyttöviallisen puhelimen huoltoon noin kello 17 aikaan (perjantaina) Oulun mcareen. Itse puhelimen ostin Soneralta, mutta halusin välttää ”pahamaineisen” SCF Huollon, josta löytyy netistä erittäin paljon huonoja kommentteja. Lisäksi arvelin, että saan luuri nopeammin takaisin Oulun Mustapekan yhteydessä sijaitsevasta mcaresta. Näin uskon myös käyneen, sillä tänään, keskiviikkona, sain noutaa huolletetun (eli Applen tapauksessa uuden) iPhone 6s:n. Kiitos mcarelle ja Mustallepekalle hyvästä sekä nopeasta palvelusta.

Allekirjoittaneella on tällä hetkellä pöydällä niin monta puhelinta (OnePlus 2, Huawei Honor 7…), että en tiedä miten ehdin ne kaikki käydä töiden ohella läpi. Todennäköisesti keskityn käymään artikkeleissa läpi ainakin tiettyjen laitteiden kohdalla ainoastaan niiden uudet ominaisuudet. Tällainen ratkaisu voisi toimia esimerkiksi iPhone 6s:n kanssa.

Mutta nyt uuden puhelimen kimppuun ja tutkimaan uusia ominaisuuksia. Ennen kaikkea kiinnostaa 3D Touch. Heitä kommenttia, jos haluat pikaisesti tietää jotain Applen uudesta lippulaivasta. Yritän vastailla parhaani mukaan.

4 kommenttia

  1. Hienoa Teemu, että nyt sait ehjän puhelimen, oletko ollut tyytyväinen iPhone 6s?

    1. Ei hirveästi näin muutaman tunnin perusteella pysty sanomaan. Mutta nopea tämä kyllä on, vaikka ei i6:aan hidas ole. 3D Touch vaikuttaa nopeuttavan käyttöä, mutta tosiaan harvat softat sitä vielä hyödyntää. Katsotaan muutaman päivän jälkeen uudelleen. Akkukesto kiinnostaa kovasti… Tänään olen lähinnä asennellut sovelluksia ja antanut luurin ladata rauhassa.

  2. Vertailu iPhone 6:n kesken nopeudessa, toiminnoissa, kamerassa yms. olisi poikaa. IPhone 6 nyt on kuitenkin se malli mistä nähdään kuinka paljon parannusta/uudistusta on vuodessa saatu aikaan

Kommentointi on suljettu!