Lumia 950 -mallisto mahdollisesti saamassa double tap to unlock -ominaisuuden

Allekirjoittanut on ollut Nokia N9:n omistamisen jälkeen sitä mieltä, että double tab to unlock -ominaisuus tulisi löytyä jokaisesta puhelimesta. Kyseessä on kaikessa yksinkertaisuudessaan nerokas toiminto, jonka avulla puhelimen ruudun voi aktivoida kahdella nopealla napautuksella ruutuun. Kyseinen ominaisuus on ollut osa useita Lumia-puhelimia, mutta jostain syystä uusista Lumia 950- ja Lumia 950 XL -lippulaivoista se jätettiin pois. Ominaisuutta ovat hyödyntäneet myös muut valmistajat, näkyvimpänä ehkä LG, joka on käyttänyt sitä markkinoinnissaan ahkerasti.

Nyt Microsoft vihjaisee, että double tap to unlock saattaa vielä löytää tiensä yhtiön uusiin lippulaivoihin. Microsoftin Gabriel Aul nimittäin vastaa eräälle kyseistä ominaisuutta puhelimeensa toivovalle kuluttajalle, että kyseessä on paljon pyydetty ominaisuus ja kehottaa Windows insider -ohjelmassa mukana olevia jättämään asiasta toiveen/palautteen Feedback Hubin kautta. Ilmeisesti herra viittaa siihen, että jos ominaisuutta toivotaan tarpeeksi yhtio sen puhelimiinsa tuo. Näin Aul ei kuitenkaan varsinaisesti sanonut, vaan kehottaa palautteen jättämiseen. Jos ei ole mukana Windows Insider -ohjelmassa, voi palautetta Microsoftille jättää täällä.

GSM Arena, Lumia 950/950 XL could get ’double tap to wake’ feature if there’s enough demand for it