Nokia: ympyröi kalenteristasi 22. lokakuuta – uudet tuotteet julki?

Nokia 22 lokakuuta

Nokia vihjaa Twitterissä, että yhtiöltä on luvassa jotain mielenkiintoista 22. lokakuuta. Tarkemmat tiedot jäävät puuttumaan, mutta viimeaikaiset huhut huomioiden kyseessä lienee Lumia 1520 -puhelimen tai Sirius-koodinimellisen tabletin julkistus. On myös hyvin mahdollista, että molemmat laitteet saavat ensi-iltansa kyseisenä päivänä.

Uutisoimme tänään aikaisemmin huhusta, jonka mukaan Lumia 1520:n julkistus olisi siirretty juurikin lokakuun lopulle. Nyt ilmoitettu päivä tukee tätä tietoa ja enteilee vahvasti, että tuolloin nähdään kuuden tuuman full hd -näytöllä varustettu Lumia. Kyseessä lienee viimeisiä Nokian brändillä julkistettavia älypuhelimia, sillä vuoden 2014 alussa Nokian matkapuhelintuotanto siirtyy Microsoftille.

Toinen esiteltävä laite voisi olla Nokia Sirius. Se on 10,1 tuuman full hd -näytöllinen taulutietokone, joka pohjautuu Windows RT -käyttöjärjestelmään. Huhut kertovat ominaisuuksiin kuuluvan Qualcommin neliydinpiirisarjan ja 6,7 megapikselin kameran.

Lähde: Nokia

10 kommenttia

 1. Epäilen, että tulee vain toinen näistä. Joko tabletti tai kuuden tuuman Lumia.
  Tuskin molempia samassa tilaisuudessa, sillä veisivöt tällöin hypeä pois toisiltaan.

  Mielenkiintoinen julkistus joka tapauksessa tulossa. 🙂

  1. Mitä hypeä? Kyllä nykyään ei enää mistään hypestä voi puhua minkään vehkeen kohdalla. Kaikki ajavat asiansa ja muistuttavat toisiaan ettei laitteella juuri ole väliä.
   Tämä konkretisoituu vielä voimakkaammin alle 5 vuodessa.

 2. Ihan mielenkiinnolla odottelen, mitä sieltä tulee 🙂

 3. Pöh, ei kiinnosta. Antakaa nyt jo monoa sille Nokia nimelle ja vaihtakaa äkkiä Microsoft tilalle. Ketä kiinnostaa huono tuotemerkki kun kohta saa ehtaakin tavaraa.

  1. Minua ei ehkä kiinnosta koska en saa jatkossa ehtaa tavaraa, jotka koplaisivat yhdessä.

   Perkeleen Microsoft.

    1. Oletko joku 10v pentu vai miksi pitää tulla kommentoimaan 100% turhuutta?

 4. Miksi joka paikassa puhutaan varmana tuo kauppa, vaatii hän se vielä hyväksynnän.

  Ehkä jokin ihme on tulossa. Mikään ei ole niin varmaa kuin epävarma.

  Tuo julkaisu tapahtuma ei kyllä kiinnosta sitten tippaakaan, mitä sieltä nyt voisi tulla, sama vanha vinukka isommalla näytöllä.. Onpa mahtavaa, yli 5″ näyttö.. Reinvented in my ass..

 5. On jo ympyröity tuo päivä. Koska Dead Trigger 2 julkistetaan 19-22 päivä. 😀

Kommentointi on suljettu!