Video: näin sosiaaliset palvelut integroituvat Nokian S^3-puhelimiin

Suomalaisen Nokian Symbian-mallisto astuu loppuvuoden aikana uuteen aikakauteen. Markkinoille rynnii neljä kosketusnäytöllä varustettua puhelinta, jotka perustuvat uuteen Symbian^3-alustaan. Ne tarjoavat paljon uutta ja mielenkiintoista muun muassa sosiaalisten palveluiden osalta.

Sosiaalisia palveluita pääsee Nokia N8:ssa, E7:ssä, C7:ssä ja C6-01:ssä hallitsemaan siihen tarkoitetulla sovelluksella. Itse ohjelman lisäksi käyttäjälle on tarjolla widget-minisovellus, joka tuo sosiaaliset palvelut suoraan puhelimen työpöydälle. Kotinäkymän ohella palvelut integroituvat osoitekirjaan ja kalenteriin.

Sovellus mahdollistaa ainakin Facebook– ja Twitter-tilien hallinnan. Palveluihin pääsee käsiksi erillisten sivujen kautta sekä yhdistetyssä näkymässä, joka kokoaa ystävien ja tuttavien päivitykset Twitteristä ja Facebookista yhteen.

Lähde: DailyMobile

10 kommenttia

 1. Näyttää oikein hyvältä tuo yhteisöpalvelujen käyttö N8:ss.

  1. Tai siis Symbian ^3:ssa yleensä, uutisen videollahan oli E7.

 2. Tuossa videossa vielä puuttuu täysin se, miten voit Osoitekirjan henkilöt synkata Facebookin kautta, niin että voit lähettää esim. Facebook-viestin suoraan puhelimesta ilman että avaa Sosiaaliset Yhteisöt -sovellusta ollenkaan.

  Joo ensimmäiset ovat jo luurinsa kaupasta saaneet tänään ja samalla Nokia rikkoi omia ennätyksiä saamalla suurimman määrän ennakkotilauksia N8:sta kautta aikain.

  Elisan Iphonen myynti taas ei aiheuttanut ryysistä…

 3. Ei millään pahalla, mutta mun mielestä käytettävyys oli hidasta, kankeaa sekä sormikäytettävyys oli mielestäni huonosti toteutettu. Myös kineettinen scroll toimi jotenkin N97:ka maisen tahmeasti.

  Ei vaikuta kyllä nyt lupaavalta sitten yhtään.

  1. Oletko päässyt käpistelemään protoa vai myyntiversiota?

   1. N97 löytyy tästä käsistäni ja mielipide koskien S^3 laitteita tuli kun katsoin tuon yllä olevan videon. Siitä en sitten tiedä, onko tuo myynti vai proto. Lisäksi mielestäni tuo ”myynti/proto” hässäkkä alkaa olemaan jo hieman vanha perustelu, onhan ensimmäiset N8 jo omistajilla.

Kommentointi on suljettu!