MobiiliBlogin videolla: uudistunut Ovi Kauppa

Nokia N8– ja Nokia C7 -käyttäjät pääsevät nauttimaan paitsi uuden sukupolven Symbian-alustasta, niin myös täysin uudistetusta Ovi Kauppa -ohjelmistokaupasta. Paranneltu Ovi Kauppa on osa kaikkia valmistajan Symbian^3-puhelimia, joten se nähdään myös loppuvuoden aikana kauppoihin saapuvissa E7:ssä ja C6-01:ssä.

Suomalaisvalmistajan uusi kauppa tarjoaa selkeästi edeltäjäänsä sulavamman käyttökokemuksen, vaikka se ei testin aikana täysin ongelmattomaksi osoittautunutkaan. Päänvaivaa aiheuttivat ajoittaiset virheet sovellusten asentamisessa sekä sisällön hidas latautuminen, vaikka käytössä oli nopea WiFi-yhteys. Kyseiset ongelmat laskivat hieman käyttökokemusta muuten erittäin onnistuneiksi osoittautuneiden uudistuksien keskellä.

7 kommenttia

 1. Anna Teemu kouluarvosana seuraaville: App Store, Ovi Store ja Android Market?

 2. Joo. Minä olen sen verran vanha gubbe, että ihan tuosta vaan uusine tatsi luurin pinnasta en haluaisi tehdä valintoja kynsimällä sormellani.

  Että, eikö ole noissa uusissa hipaisuluureissa mahdollista se, että luurin fyysiseltä näppäimelta olisi näyttö scrollattavissa ja valinnat valittavissa – fyysisiltä buttoneilta.

  By the way. Kyllähän noita tuhrittavia nättöjä on ollut olemassa sitten vuoden 1985, mutta teollisuuden käytännöissä rasvaiset sormet tukkivat kosketuspinnan luurin elektronikkaan.

 3. Mitenkä pystyykö App Storesta ja Android Marketista maksamaan myös puhelinlaskulla, kuten Ovi Storesta? Pienentää monelle kummastikin kynnystää ostaa sovellus, kun ei tarvitse luottokortti tietojansa luovuttaa eteenpäin.

  1. Ei pysty. Tässäkin Nokia on edelläkävijä.

 4. Kuinka saan Ovi Soren toimimaan WLAN-yhteydellä. Aion hankkia Nokia C7:än ja haluaisin tietää.

  1. Kyllä kaupan pitäisi toimia automaattisesti WLAN-yhteydellä. 🙂

 5. Kyllä se yrittää väkisin käyttää kiellettyä datayhteyttä, eikä WLAN yhteyttä 🙁

Kommentointi on suljettu!