Samsung Galaxy S III saapui myyntiin – lue arvostelut maailmalta

Tänään saapui myyntiin noin kuukauden verran kovasti odotettu Galaxy S III. Samsungin uusi lippulaiva on todennäköisesti monien lukijoidemme ostoslistalla, joten katsotaan hieman mitä puhelimesta on maailmalla kirjoitettu. MobiiliBlogi tulee myös testaamaan laitteen, mutta arvostelun aikataulusta emme tässä vaiheessa uskalla vielä sanoa mitään. Jos ennakkotestimme Galaxy S III:sta on päässyt vilahtamaan ohi, niin kannattaa se nyt viimeistään lukaista. Sama koskee myös lyhyttä videokatsaustamme.

Verkkolehti The Verge on tehnyt kattavan ja laadukkaan katsauksen Galaxy S III:een. Arvostelussa todetaan muun muassa, että kosketusnäytön PenTile-pikseliasettelu ei ole ongelma. Näytön ei kuitenkaan aivan sanota yltävän HTC One X:n LCD-paneelin tasolle. Kehuja uutuudelle satelee hyvästä kamerasta, parantuneesta käyttöliittymästä ja tehoista. Lue The Vergen arvostelu tästä.

Teknologiablogi Engadget antaa myös kiitosta Galaxy III:n kameralle. Se kuitenkin toteaa, että hyvästä yrityksestään huolimatta Galaxy S III ei pysty nousemaan HTC One X:ää paremmaksi puhelimeksi. Päinvastoin kuin The Verge, pitää Engadget HTC:n käyttöliittymää Samsungin vastaavaa parempana. Engadgetin testi on luettavissa täältä.

Lisää luettavaa löytyy esimerkiksi PhoneArenasta sekä SlashGearista.

4 kommenttia

 1. Juu.
  Päivää

  Olen tässä miettiny….
  Eikä oikein mistään saa hyvää vastausta kumpi olisi järkevämpi ostos notevai tämä uusi s3 päivitysten ja muidenkin tarpeellisten lomassa ?

  Kiitos

  1. No SGS3 ilman muuta.
   Note alkaa olemaan vuoden vanha, vaikkakin on edelleen erittäin pätevä peli.
   Uusi on kuitenkin aina uusi.

   Riippuu tietysti myös paljon siitä mitä ajattelit tehdä puhelimellasi.
   Kannattaa surffata netissä ja lukea arvioita.
   Mutta jos tosiaan ajattelee asiaa vain päivitysten ja tulevaisuuden varalta, on vain yksi vaihtoehto. SGS3 (ja tietysti HTC One X, mutta tässä oli vain kahdesta vaihtoehdosta kyse)

 2. Samsung Galaxy Note 2 (neliydinprossulla tietenkin!) julkistetaan pian,tulossa tod.näk.loppukesästä tai syksyllä myyntiin!. 😉

 3. Onkos ton note2 tulo varmaa ? 😀
  Että ei turhaan odottele jotain tulematonta.
  minkäköhän kokonen on sen näyttö kun tänkin hetkisen noten näyttö on tarpeeksi suuri?

Kommentointi on suljettu!