Samsung: Galaxy Note myynyt 10 miljoonaa kappaletta

Kukapa olisi uskonutkaan noin vuosi sitten, että älypuhelimen ja taulutietokoneen yhdistelmä voisi yltää markkinoilla hyviin myyntilukemiin? Luultavastikin kovin harvat. Samsung on kuitenkin viimeistään nyt näyttänyt maailmalle, että 5,3 tuuman kosketusnäyttölaite on houkutteleva tuote. Tästä osoituksena on Galaxy Note, jota Samsung kehaisee myyneensä jo kymmenen miljoonaa kappaletta.

Viime vuoden syyskuussa julkaistu Galaxy Note on 5,3 tuuman kosketusnäytöllä varustettu mobiililaite, joka pohjautuu Android-alustaan. Siitä löytyy 1,4 gigahertsin tuplaydinsuoritin, 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa, kahdeksan megapikselin kamera sekä koteloon integroitu S Pen -kynä piirtämistä ja muistiinpanojen kirjoittamista helpottamaan.

Samsung valmistautuu esittelemään hybridilleen seuraajan elokuun lopussa. Valmistaja on kutsunut median koolle 29. elokuuta järjestettävään julkistustilaisuuteen, joka pidetään Berliinissä. Samsung on vahvistanut esittelevänsä tilaisuudessa toisen sukupolven Galaxy Noten.

Lähde: Engadget

6 kommenttia

 1. Erittäin hyvä ”hybridi-malli”!!!.
  Odotukset nykyisen saeuaajasta tulevat olemaan suuremmat (toivottavasti S3-tekniikalla suuremmin osalta varustettuna” ja uusin neliydinprosessori-tekniikalla varustettuna!. 😉

 2. kyllä tuo galaxy note on houkuteleva kun näin kaupassa, mutt en ostanut koska galaxy note 2 tulee 🙂 en voi odota se on varmasti upea puhelin. toivisin galaxy note 2 oisi s3 tekniika. ja ei muovista puhelina kun sgs3, SEMMOINEN JÄMÄKÄ KUTEN HTC ONE X! 🙂

 3. Kyllä tuo Note2 tulee olemaan aivan samanlainen muoviläpyskä kuin SGS3.
  Note 1 on edelleen markkinoiden paras laite ja jos (ja kun) Note2 tulee seuraamaan samaa muovilinjaa kuin S3 niin se pysyykin parhaimpana. Dual core riittää hyvin surffailuun yms… En pelaa pelejä.

  1. Ei tule olemaa. Tuo uusi Exynos ei ole vielä massavalmistuskunnossa jos se vasta nyt esiteltiin.
   Ainakin erittäin epätodennäköistä että se olisi jo nyt uudessa Notessa.

 4. -2013 viimeistään,kun julkistetaan SGS4. 😉

Kommentointi on suljettu!