Nokian Lumia-mainos tyrmää värittömän iPhone 5:n tylsäksi

Julkaisun jälkeen iPhone 5:ttä pidettiin pettymyksenä, mutta viisi miljoonaa myytyä laiteitta avajaisviikonloppuna osoitti, että tavalliset kuluttajat näkevät Applen uutuuspuhelimen erittäin houkuttelevana. Puhelin otti hyvän lähdön myös Suomessa, nousten heti paikallisten operaattoreiden myyntilistojen kärkikahinoihin.

Kilpailijat yrittävät kaikin keinoin kampittaa Applea. Viime aikoina muun muassa Motorola ja Nokia ovat tehneet pilaa Applen karttaongelmista ja Samsung julkaisi videon, jossa esitteli Galaxy S III:n hienoja erityisominaisuuksia, jotka uudesta iPhone 5:stä luonnollisestikin puuttuvat.

Nokia jatkaa Applen kampittamista tuoreella mainoksellaan, jossa se tyrmää Applen kuudennen sukupolven iPhonen tylsäksi. Tämä siitä syystä, että laite on saatavilla vain mustana ja valkoisena. Nokia puolestaan tarjoaa Lumioistaan useita eri värivaihtoehtoja.

Lähde: The Verge

7 kommenttia

    1. Mielestäni on hauska lueskella samoja uutisia suomalaisella sivustolla ja lueskella yleisön reaktioita uutisiin. Antaa kaikkien juttujen siis kukkia vaan 🙂

  1. Mutta himpun verran kilpailevat nuo firmat eri sarjoissa, joten on huvittavaa rinnastaa näitä. Toisen markkinaosuus 2%, toisen 20%. USA:ssahan Nokiaa pidetään lähinnä Motorolan kilpailijana, Apple ja Google kilpailevat sitten isojen poikien sarjassa.

  2. Juha@ sen kuvan minkä olen itse saanut yhdysvalloissa olessani, niin Apple on kunkku ja motorola, htc ja samsung kilpailee isojen poikien sarjassa ja motorola olisi ykkönen ja samppa kyvänä tokana ja htc laskevana tähtenä. Ja nokia uutena tulokkaana. Joten en motorlaa kyllä minään pikkutekiänä pitäisi..

  3. Nokia osaa näyttää takapuoltansa ja luovasti! 😀

Kommentointi on suljettu!